Skoči na vsebino
Mazda Bt- 50 & Ford Ranger 2009
Napisano

[Pozdravljeni, sem nov navdu?enec za pic-upe. Ne morem se odlo?it med Mazdo BT- 50 in Ford Ranger od 2007 naprej. Cena nekje tam tam, sicer mi Mazda bolj?a, ?e prej?nji model B 2500 mi je legendaren, samo sedaj sem se odlo?im za novej?o ...forda dobim za enako ceno_ malnkost ve? in veliko ve? opreme._( usnje, ?tenge, poklomane cevi na prtlja?niku, oble?en prtlja?nik z plastiko _Ford )

Najbolj me zanima ?e je poleg oblike ?e kaka podobnost v teh dveh avtomobilih ? motor ( glede na to da imata isto KM in ccm, 2499 ccm, 105 kW / 143 KM ), podvozje, diferencjali, ?asija, ?koljka so na las podobi a svetovati mi nea zna nobedn prodajalec.

Glede na to da so skupni lastniki je mo?no da imajo skupne motorje oz. po licenci Mazde_Fordov motor !?

Najbolj me skrbi motor, ker mazde npr.B 2500 so res legendarne, motorji lavfajo do 500.000.km, B.P., glede fordov pa glih nea sli?m dobrih mnenj, saj v osebnih avtih ne.

Hvala in Lep pozdrav[/b]

Mazda :shock: , Ford :budala: or not ?

Thanks

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.