Skoči na vsebino
Pomik stekel s daljincem
Napisano

Meni za odpiranje oken ni treba dr?ati gumbka ves ?as, le toliko, da jih za?ne spu??ati in lahko spustim pa gredo okna do konca. Za zapiranje pa je treba dr?ati gumbek do konca oz. do koder ?eli? okna zapreti.

In ja, okna je treba sprogramirati kot si napisal, ?e jih ho?e? daljinsko upravljati po odklopu akumulatorja.

Se ma? prav, jaz sem napisal tako kot so mi povedali, meni tako ali tako ne dela. Tako da bo ?e dr?alo.

Kako pa se sprogramira to, da gre s daljincem pol odpirat in zapirat okna?

Je to kak "izi" na?in ali ne gre to samo tak?

LP, Marjan.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

Aha, jaz sem pa upal da moja mazda ima to, ker je uporabna zadeva.

Okna se dajo odpret in zapret na naslednji na?in (kateri ?e niso poskusli):

Ko avto stoji zaklenjen (seveda zaprta vsa vrata), se z daljincem odklene in dr?i tipka za odklenit na daljincu. Po nekaj sekundah za?nejo it vsa stranska stekla dol. ?e se tipka dr?i dovolj dolgo gredo okna do konca dol, druga?e pa tako dale?, kot se dr?i tipka na daljincu (ko se spusti tipka, se okna ustavijo).

Podoben postopek je pri zaklepanju in zapiranju stekel.

Kolega ima to pri trojki 07 letniku (serijsko brez kak?nih dodatkov) in isti model (Plusline).

Zato sem mislil ?e je to treba kako sprogramirat, podobno kot okna, po tem ko se odklopi akumulator.

Druga?e pa hvala za info.

LP, Marjan.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomik stekel s daljincem
Napisano

Pozdravljeni,

Ve mogo?e kdo, kako odpreti okna na mazdi s daljincem za odklepat in zaklepat?

Ker trenutno mi ne gre, tudi ?e dr?im en ?as za zaklepat oz. odklepat na daljincu.

Nevem ?e je mo?no to kako programirat, ali je to tako da pa? nekateri modeli imajo, nekateri ne?

?e ve kdo, bi me veselilo da mi to razlo?i.

Imam pa mazdo 3, 05 letnik Plusline model (daljinsko zaklepanje in el. pomik vseh 4 stekel)

LP, Marjan.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.