Žal zaradi takih in drugačnih zadev.... je padla odločitev, da Mazda cx3 Takumi G120 l2017 nekaj čez 73000km bo morala it od hiše😟. Škoda, da stoji parkirana v garaži.
Baje, da benzinci kar drzijo ceno. Kolko bi bla na hitro vredna?
Danes sem peljal službenega vwja na servis in v salonu si ogledam enega ID GTX elektrik. 220kW oz. 299 konjev. Ja bi ga imel. Ma 66k€ je tumač.
Sem štromar ma vseeno mi ni dalo mira glede motorja 220kW?! Si predstavljate kake kable bi potreboval za povezat 220kW? Min. 400mm2. To ni to to....
Pa vprašam prodajalca: Dej povejte mi po pravici, kak motor ima ta 220kW avto? Tip se mi zasmeje in reče 77kW. Teh 220kW je samo kao kratkotrajni pik oz. občutek napram klasičnem motorju.....
Šok pri motorju. Nasrečo sem opazil samo tačke od mačke.... Ma kaj ji je tako dišalo to?!
Namen je bil naliti vodo za pranje šipe.
Izolacija zamenjena. Krije kasko.
Na servisu je vprašal, kje je bil avto parkiran. Reku, da pri KC lj pri Lublanci.
Serviser se je samo zasmejal in povedal, da se lahko zahvalimo Nutriji, da ni bla preveč lačna. V zadnjem času imajo veliko takih primerov iz okolice Lublance......😆 tako, da lublančani pripravite se na pojedine....😁
Ma jaz nisem imel večjih problemov z mojo cx5 awd CD176 konjev L2013. Imel sem jo 6 let, prevozil nekaj čez 92000 km. Dnevno sem naredil povprečno 22km (služba in nazaj). Največji problem so bli diski, ki so jih garancijsko zamenjali. Olje se ni nikoli dvignilo, nobene lučke z filtrom... Mogoče pa sem imel srečo😉. Upam, da jo ima tudi nov lastnik.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lih v soboto mi je kolega razlagal o njeni M6 dizl. do 300.000 km ni bilo problemov, potem pa vse po vrsti... Šobe, turbina,....
Prodal in kupil novo M3 benz in trenutno zelo zadovoljen. Pa dela 190 km na dan 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani