Skoči na vsebino

Žal zaradi takih in drugačnih zadev.... je padla odločitev, da Mazda cx3 Takumi G120 l2017 nekaj čez 73000km bo morala it od hiše😟. Škoda, da stoji parkirana v garaži.

Baje, da benzinci kar drzijo ceno. Kolko bi bla na hitro vredna?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 8 urami je FuManchu napisal:

Baje so tile novi mercedesi obupne kvalitete , kar se notranjosti tiče. Plastike škripajoče... 

Ma reno kvaliteta. 

Motor je bil dizl 100kW ma jaz teh konjev jih nisem začutil. Naša cx3 g120 jo šiša brez problema 😁😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Ni lepšega občutka, ko se vsedeš v avto, klikneš na ON in pohodiš gas ter poslušaš zvok motorja generiranega iz zvočnikov in frekvenčnike 😁

Ja se bomo navadili....😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zalita CX5 - sanacija
Napisano

Ojojo.

Kolega je imel opel corso in nonstop mu je nekaj nagajalo... Stalno napake, problemi,.....

No, Corso je kupil rabljeno v avto hiši. Po izteku garancije (nevem, koliko je imela garancije) so se težave stopnjevale.

Na koncu so ugotovili, da je bil avtu celoten potopljen v vodi. Sledil je odpis.    

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Terenec
Napisano

Kot sem seznanjen take mašine kopujejo firme d.o.o., ki delajo za državne inštitucije.... Vsekakor za doseganje nemogočih terenov. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Danes sem peljal službenega vwja na servis in v salonu si ogledam enega ID GTX elektrik. 220kW oz. 299 konjev. Ja bi ga imel. Ma 66k€ je tumač.

Sem štromar ma vseeno mi ni dalo mira glede motorja 220kW?! Si predstavljate kake kable bi potreboval za povezat 220kW? Min. 400mm2. To ni to to....

Pa vprašam prodajalca: Dej povejte mi po pravici, kak motor ima ta 220kW avto? Tip se mi zasmeje in reče 77kW. Teh 220kW je samo kao kratkotrajni pik oz. občutek napram klasičnem motorju.....

Ja.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dne 20. 4. 2023 ob 20:02 je AmpeR napisal:

Šok pri motorju. Nasrečo sem opazil samo tačke od mačke.... Ma kaj ji je tako dišalo to?!

Namen je bil naliti vodo za pranje šipe.

20230420_192816.jpg

20230420_192752.jpg

20230420_192608.jpg

20230420_192204.jpg

Izolacija zamenjena. Krije kasko.

Na servisu je vprašal, kje je bil avto parkiran. Reku, da pri KC lj pri Lublanci.

Serviser se je samo zasmejal in povedal, da se lahko zahvalimo Nutriji, da ni bla preveč lačna. V zadnjem času imajo veliko takih primerov iz okolice Lublance......😆 tako, da lublančani pripravite se na pojedine....😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Voznik ne sme gledati in tipkati. Ostali pa lahko. Posebno, če imaš en kp gremljinčkov na dolgi vožnji... 🤪😝

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
dne 22. 4. 2023 ob 14:40 je Jest napisal:

Na CX-60 je mozno pri uporabi Android Auto predvajati tudi Youtube… Mogoce je mozno tudi ori ostalih z novejsim Mazda Connect (CX-30, nova CX-5,…)

IMG_0146.jpeg

IMG_0145.jpeg

IMG_0147.jpeg

IMG_0150.jpeg

IMG_0153.jpeg

Še postopek, kako se to uredi…

Odlična ta zadeva. Deluje tudi na moji alhambri😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano

Ma jaz nisem imel večjih problemov z mojo cx5 awd CD176 konjev L2013. Imel sem jo 6 let, prevozil nekaj čez 92000 km. Dnevno sem naredil povprečno 22km (služba in nazaj). Največji problem so bli diski, ki so jih garancijsko zamenjali. Olje se ni nikoli dvignilo, nobene lučke z filtrom... Mogoče pa sem imel srečo😉. Upam, da jo ima tudi nov lastnik. 

Poraba se pa je bila cca. 7,3l/100km klik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.