Skoči na vsebino
Bencin/Dizel
Napisano

Poraba je tako relativna zadeva, da je ?isto odve? izgubljati besede na to temo...

Ravno zadnji? sem npr. spet videl en del oddaje Top Gear s prispevkom na to temo. Fantje so dokazali, da Toyota Prius v enakih pogojih porabi goriva ve? kot BMW M3.

Trik je bil le v tem, da je Prius po stezi vozil z gasom do podna, M3 pa lagano za njim. Izmerjena poraba je bila 19 milj na galono pri M3 in 17 pri Priusu. Zaklju?ek je bil nekako tak: "?e ho?ete var?evati na gorivu, ne kupujte novega (var?nega) avtomobila. Spremenite raje stil vo?nje."

Visit Travel Photo Blogging - The place to discover your next vacation destination

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni ?lanki na temo varnosti
Napisano

?e ena na to temo...

http://www.siol.net/avtomoto/novice/2011/0...tovornjaka.aspx

Sicer po mojem mnenju ni to ravno realno narejeno... v koloni so navadno spredaj ?e drugi avtomobili, ki nalet po?asi amortizirajo - ne pa stena, tako kot pri tem testu.

Vsemu navkljub je ?e vedno za potnike v prvih dveh avtomobilih verjetno rezultat precej podobno dokon?en... :huh:

Visit Travel Photo Blogging - The place to discover your next vacation destination

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 zadnje ?arnice
Napisano

Ko sem jaz tak?no ?arnico iskal na Petrolu, so samo tako gledali ?zmeden?

O?itno imajo razli?no zalo?ene...

Tud jaz imam na Petrolu podobno izku?njo. Model za pultom je izjavil nekaj v stilu: "Najbolje, da se kar na agencijo NASA obrnete. Vam bodo po po?ti poslali. Kak?en avto pa mate to?"

Sem ga samo debelo pogledal in zapustil prizori??e. Usta sem od ?oka verjetno ?ele v avtu zaprl.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tega bi pa jaz rabil okoli bajte - ko koplje? pesek ali zemljo jo zme?e? na kup, potem pa samo s tem avtom ?ez kup zapelje? pa je presejana.

Poleti ga parkira? pred odprta atrijska vrata pa te ??iti pred komarji, ko pa je treba grede zrihtat, se samo rikverc vozi? po vrtu :notworth:

:hohoho::hohoho::hohoho:

Si me pa nasmejal s tem komentarjem! Druga?e pa slika natan?no ustreza tvojemu opisu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

Sej to sem hotu povedat.

Sem dojel poanto. :) Tnx za iz?rpen odgovor. To?no to me je zanimalo in bom res najbr? kar pri mp3avto.si nabavil (ali ima? kak poseben razlog, da jih priporo?a??).

Ko sem malo po webu brskal za informacijami, sem naletel tudi na tale DIY video na temo odmontiranja radia v M3:

Je prav res narejen po korakih in primeren tudi za popolne za?etnike. :bravo: Zna ?e komu prav priti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

pri 3 ne rabi? nobenega mosti?ka. to velja za xcar link, za druge modele ti pa ne morem re?t.:party0035:

to je pa fajn novica! :bravo: se mi zdi, da bo to kar moja naslednja investicija v mazdo. pol pa... :punk:

slu?ajno ve kdo tudi kako je z nadaljevanjem predvajanja po izklopu avtomobila - ali se predvajanje nadaljuje na mestu kjer se je prekinilo (tudi sredi posameznega tracka)?

Koliko map (6 ali ve?) s koliko tracki (99 ali 999) podpira ta kombinacija - M3, 2004 in xCarLinK, ki ga npr. ponujajo pri www.mp3avto.si ?

kaj se vam pa bolje obnese - SD kartice ali USB klju?ki? je kaka razlika pri predvajanju? morda kdo ve na katero zadevo se kopiranje hitreje izvede?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

Tudi jaz sem za?el resno razmi?ljati, da bi nabavil tale xCarLinK (vsi ste tako navdu?eni, da sem se ?e jaz ?ist zapalil ;) ). Je morda trenutno na voljo ?e kaka bolj?a varianta?

Nekje sem zasledil, da je pri M6 letnik 2004 potrebno na vezju avtoradia narediti en mosti?ek. Jaz imam sicer Mazdo3, ampak je ravno letnik 2004. Ali to pomeni, da se bom moral tudi jaz zabavati z mosti?kom ali mi bo to morda prihranjeno?

Ali lahko to kako preverim brez, da bi kupoval xCarLinK in razdiral radio? ?e trenutno pritisnem 2x zapored na gumb "CD", se ne zgodi ni? (oz. je enako, kot da bi pritisnil le enkrat).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.