t123 0 Napisano 10. maj, 2012 MAZDA5 NOSILEC ZA KOLO ZA ZADNJA VRATA Napisano 10. maj, 2012 Pozdravljeni!! Malo i??em po netu pa nikjer ne najdem nolsilca za kolo za mazdo 5 ki se ga namesti na zadnja vrata. Oziroma me tudi zanima ?e ga slu?ajno ima kdo kako se to obnese ter kje se ga da dobit. lp Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
t123 0 Napisano 14. maj, 2010 Avtor Mazda 5 Napisano 14. maj, 2010 Ja v bistvu se mi gre za bolj za dru?inski avto. Vendar mi pa gre na ?ivce ?e je avto nalo?en pa pri?gana klima in pol drgne? z 3 na ?rni kal. Dnevno pa delam cca 40Km. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
t123 0 Napisano 14. maj, 2010 Mazda 5 Napisano 14. maj, 2010 Pozdravljeni!! Tudi pri meni je pri?el ?as da zamenjam avto. Nekako se odlo?am med Mazdo in ford Smax. Pri mazdi me najbolj zanima ali je motor 110 dovolj mo?an ali bolj priporo?ate 143. Se mi pa nekako zdi da je bencinar ?isto premalo mo?an. kak?na so kaj va?a mneneja!! Lp Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Pozdravljeni!!
Malo i??em po netu pa nikjer ne najdem nolsilca za kolo za mazdo 5 ki se ga namesti na zadnja vrata.
Oziroma me tudi zanima ?e ga slu?ajno ima kdo kako se to obnese ter kje se ga da dobit.
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani