Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

No ne da se ?isto primerajt, ker v ?asu jugecev ni bil standard 2 avtomobila pri hi?i, danes pa ?e pogleda?, je marsikje ata in mama vsak svojega, pa ko otrok naredi izpit si kupi Clio za 500? in so 3 avti pri hi?i, kar ni ni? blazno nenavadnega, koliko hi? je imelo 3 avtomobile ko so bili jugeci? in ko da? to na cesto vidi? da je primerjava jabolk z zrezki.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Nabrala je cca. 200 novih km-jev, pa posneli smo par film?kov z Mazdurino v glavni vlogi, ker naj bi ?la v kratkem v gara?o in potem od bajte.  sramezljiv

Kaj vijola gre al kaj?

Jst sm pa danes veselo zapravljal dobila je ?e eno leto dovljenja da vozi po cesti, ju3 greva ap ?e malo v Zagreb zapravljat za njo, bom poslikal kar bova nabavila :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kere gume? Zna bit da ti sopajo gume

Neke Continental, za letos bodo ?e, ker imajo ?e cel profil, DOT je pa 2814, ampak gume so pa porazne, na sre?o ni z amortizerji ali fedri ni? narobe, je pa zadnji lonec za zamenjat, ?esar sem (razen zaradi stro?ka) prav vesel, ve? o tem zakaj pa ko zadevo odpravim :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo vrnila se je na letne gume/feltne, na 19'' res bolje zgleda, sta se pojavila pa dva problema, zdi se mi da je avto zadaj levo ni?ji kot destno sprobano na dveh lokacijah na desni dam komot dva prsta med gumo in blatnik, na levi pa ne, to je potem verjetno amortizer kajne? :( no in pa med 70 in 80 kmh je sli?ati kot nekak?no resonanco se mi zdi pa da prihaja spredaj z desne, kdo ve kaj bi lahko bilo to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kaj bi kaj priporo?ili maherji v dimenziji 225/60R17 Gume so za mati, ki dela precej malo km na leto, ampak bi vseeno neko solidno in ne predrago gumo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Na tvojem mestu bi se ukvarjal z Darsovci, in da? teh 15?, pred tabo je ?e celo leto vo?nje in ja ?e bodo gledali na dale? bo vinjeta gor in bo vse ok, ?e si jo bodo pogledali od blizu, pa bo imel Darsovec slab dan je pa kazen, pa ?e novo vinjeto bo? moral kupit, ne vem ?e je vredno, izku?enj direktnih pa nimam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Pa? Zmaj prihrani 4? napram brez predelave ne napram dizlu, malo me?amo jabolka hru?ke pa pite :D

Vsakomur svoje sigurno, meni je dizel v?e?, ?eprav priznam da mi je bil 5 valjnik bolj v?e? kot 4 valjnik :) bencinarja bi tudi sam predelal na plin sigurno, ker so sploh tastari pa ?e ni ravno ?parovec v osnovi ?ejni ko hudi?. 

?e primerjamo pa jabolka, hru?ke in pite potem imamo pa tu skoraj vsi ni?no porabo saj ni??e ne vozi nekaj s 5l ma?ino, ki pije bencin ?e ko je ugasnjen, torej vsi pri?paramo ohoho denarja na leto :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.