Dana?nji dogodek. Tip s kombijem pi?i preko glavne....nato vi?ek, me najprej napizdi da kaj hupam, nato se v istem stavku opravi?i, da ni videl znaka zaradi megle (yeah right, vse se vidi, ?e s ?unga lunga kamero), nato spet pizdi...
?e ga ne bi spremljal na moji levi celo pot kakih 15 sekund prej - takoj vidi?, da se ne bo ustavil, bi me zadel direktno v voznikova vrata....tako da adijo avto, prazniki in vpra?anje mene.....
Kreteni - video in avdio.....
alkohol?
Tamle ko ti je kombi sko?u je en tak ?uden pogled, sploh ?e je avto lu?tno siv in se zlije s cesto in sonce zadi.
Jaz osebno tle gledam ?e 150 metrov pred kri?i??em desno stran. Tam je pol ?e preval in se naenkrat lahko avto gor prika?e sploh ?e mal ?portno pripelje.
Podvozje oja?ano a pol napi?e da mu manjka podvozje. To je en neki skupaj spacal iz navadne campuske, bolje da ne bi ni? rihtal in pustil motor in dobre dele za kako pravo turbo petko kot pa tole skropucalo.
Aja sem pozabu napisat, da mi je Pele menjal le?aj ZADNJI in to isti ki sem ga menjal pred cca 10 mesci. Zdaj ?iv?no i??em ra?un da vidm kako bo kaj z reklamacijo. Kupljen je bil sicer prej mislim da lani septembra vgrajen pa novembra.
"ob kraji je bilo razbito steklo na voznikovi strani, poleg tega ima po?eno prednje steklo na voznikovi strani-posledica kamna. za koristno informacijo DAM BOGATO NAGRADO.
uredni?tvo prosim, da ne bri?e oglasa, hvala!..."
tle mi pa neki ni jasn...kako ve da je bila razbita ?ipa na voznikovi strani...?
Morda se spomni kako je bil avto parkiran . Uni ko ?ivijo v blokih majo gara?ne bokse in se da lepo pol ocent na kateri strani je gla?ovna.........
Hm, tudi jaz sem imel nekaj ?asa tak ob?utek pri njem.
Potem pa me je globoko razo?aral, ko sem mu pustil 1500?+ za menjan kompresor klime, ki ga sploh menjati ne bi bilo treba in ko so se mi od takrat naprej dogajale ?udne stvari, ter sem dvakrat ostal na cesti.
Da ne govorim o tem, da mi po vseh "popravilih" klima ?e vedno ni delala in sem avto vozil vsak nekaj dni nazaj.
No, danes grem po pol leta na drug servis. Klima zopet ne dela, ko se je temperatura malo dvignila...
H Pelkotu? Nikoli ve?!
Kompresor klime je tam cca 600 ojrov. Tale je pol kar mal huda za delo...
Ni da ne verjamem Boss-u zdi se mi sme?no da prodajalec dobi cca 10% od nabavne cene, ki jo zregulira dr?ava. ?e prav razumem je to mo?no edino ?e si dol?an gorivo kupiti od dolo?ene vladne agencije npr urada za blagovne rezerve. Ker centralizem in blabla svobodni trg. Seveda bencinski servisi prodajajo ?e druge stvari ampak point je procent zaslu?ka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pol ?e dobr da si ti zmanj?eval ane
Povezava za deljenje
Deli na druge strani