Skoči na vsebino
Utripanje lu?ke za airbag
Napisano

Tudi pri moji mazdo letnik 2008 utripa ta lu?ka za airbag, pa me zanima kolikkokrat ti utripne. Pri moji mazdi najprej 2x nato presledek pa trikrat. Kot so mi povedali je to koda 23. A je mogo?e pri vajinih ista koda ali morda druga?

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

glede 205/55 16...mal je prevec razlike glede ne 205/60...ampak recimo, da bi se dal

Sem ?e testiral - ?e da? gume 205/55-16 namesto 205/60-16 je obseg gume precej manj?i - avto je cca 2 cm ni?ji ?tevec pa ?e dodatno ka?e vi?jo hitrost od dejanske za cca + 5km/h pa tudi ?tetje razdalje malo spremenjeno - ?tevec ka?e ve? kilometrov prevo?enoih kot dejansko. Zaradi tega se poraba ?ude?no zmanj?a. Odlo?itev je tvoja

LP

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

graje serviserjev
Napisano

Se pridru?ujem mnenju. Vse mazde 6 imajo odbija?e - zadnje malo druga?ne barve kot blatnike. Mene je to na za?etku ko sem ga kupu tud motilo. Sem pa pol opazoval ostale pa je pri vseh razlika. ?e na fotografijah na avto netu to vidi? ?eprav so majhne slikice.

Tak da ne se preve? sekiratl

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Ja naj to ne zveni kot kak?na reklama.

Moje isku?nje so tako z bencinarjem kot dizlom na Petrolu je v povpre?ju manj?a poraba kot OMW. Men so sicer OMW bolj v?e? in bli?je domu, sam analiza porabe ka?e v prid Petrolu v?asih tudi za 0,5l / 100 km.

Pri bencinarju sem vedno tankal 95 okt. bencin.

Kadar sem tankal na OMW Hrva?ka pa je bila poraba primerljiva z Petrolovim diesel-om.

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11 za Mazdo 6
Napisano

Sem pogledal za te od Boscha Xsenon Blue H1, H7,H4 res so pohvaljene . H9 in H11 pa verjetno sploh ?e ne proizvajajo, ker jih ne najdem na netu.

Je pa pri teh Ostram night breacker zanimivo saj izdelujejo tudi night breacker plus ki naj bi zdr?ale ve?, vsaj tako pi?e.

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?arnice H11 za Mazdo 6
Napisano

Na internetu sem zasledil, da obstajajo ?arnice Osram Night Breaker PLUS H11 . Proizvajalec je napisal vse oh in sploh super. A je mogo?e kdo ?e motiral te ?arnice v svoje vozilo? Me zanima mnenje ali je res 90% ve? svetlobe kot navaja proizvajalec.

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Ta DBF je no?na mora. Preden sem kupil dizla sploh nisem sli?al za ta problem ?ele pol sem za?el brat te objave na forumu, pa tudi nisem imel ?e nobenga problema s DBF lu?ko sam je skoz nekje prisoten ta ob?utek da se bo enkrat pri?gala. ?e je samo ta reset je to ?ala mala.

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

parkirni senzorji
Napisano

Se zanimam za te senzorje SNJAPER brez vrtanja ipd.... Lahko malo ve? pove? kolk je stalo skupaj z po?tnino, pa kdo ti je zmontiral, a je potrebno oba odbija?a snet dol?

Pozdrav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.