Skoči na vsebino
izdelava avto prevlek
Napisano

zelo dobro ti je zrihtal :prstgor: upam samo, da te ni po?teno udarilo po denarnici :)

Dal sem 500 eu.. je pa res da je vse v usnju.. custom vzorci... sivi.. pac use kokr sm hotel in se nove pene.. sedi.se pa dosti boljse kot prej.. pa se bolse stranice so:) glede na to kok je dibr narejen.. mi ni.bilo skoda kesa:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izdelava avto prevlek
Napisano

Meni je delal mesec nazaj avtotapetnik ?eleznik.. mi je zamenjal pene.. vse oblekel v usnje.. vzorce in sive pa kakor sem hotel... v moji temi od avta imas slike.. ce te pa kaj vec zanima slucajno, pa napisi na zs..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

Septembra ?ele pridejo prvi primerki v slo.. ?e se prav spomnim pridejo ?ele v za?etku drugega leta v prodajo.. salone.. prve primerke bo pa zelo te?ko dobit za tesno vo?njo.. razen tisto 15-20 min pri njih.. je baje avto ?e v naprej par mesecev zabukiran:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

no da se ?e js pohvalim... z mojo miato sm na dalmacijeskem tripu prefuru 1756 km... pr tem pa ponucal 123 litrov bencina:) recimo da sm od tega prepelal cca 800 km po starih cestah od tega pa ene 150-200 km res na povno, med 4.000-6.800 obrati.. pa? tm k so bli ovinki hudi:)... po avtocesti pa pol poti brez strehe prevozu, pa po omejitvi. :)

kar pomeni celih 7 litrov na 100 km:)..  res dbest avto:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e kdo ?eli izjemni majhno ?tevilo prevo?enih, naj pogleda ta oglas;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8240507&show=1&avto=Mazda%20Mazda6%201.8i%20TE.SLO%20POREKLO

kera huda:).. TESLO poreklo:).heheh

slu?ajno najdu tale oglas, ?e bi kak?en miatar kej rabu :)

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=8411146

suprca:)..

sm ?e je to ta od katerga je wankl probu roko dobit.. raj prej povem da ni vredno truda:).. kuje cene delov avta v nebo.. pa ?e odnos ma res tak .. gnil:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cesta Komenda - Vodice
Napisano

sj sm napisal tisto kar poznam.:)

mi je blo u soboto ?is v oddih ko sm se prpelju iz trsta v slovenijo.. ?e skorda na meji razlika:).. saj vozu sm se normalno:)

mi je pa najbl v spominu ostal lan ko smo ?li proti san marinu.. in z mal spu??eno alfico pri priklopu na avtocesto nismo mogl vozt hitrej ko 50-60 kmh:)

spet pi?em, tisto kar sm prepeljal in videl:) da ne bo kdo narobe razumu:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.