Skoči na vsebino
Webasto timer
Napisano

da ne bom odpiral nove teme, bi kar tukaj nekaj vpra?al...

Na nekem forumu sem zasledil, da imajo mazde 6 (jaz imam Sport Combi CD136, letnik 2002) serijsko vgrajen webasto, ali je to res???

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 CDH 136
Napisano

Pozdravljeni !

Sem tedn dni lastnik Mazde 6 d. In imam ?e probleme :( . Lepo prosim,?e mi pomagate ali svetujete . Nevem ?e sem se zaj . Avto se pelje super in mo?i je tudi full. Za?elo se je danes , pri?ge se rde?a AIGBAG lu?ka in po treh intervalih parkrat zabliska in potem neprekinjeno sveti .. Sem pa ga pral res temeljito mislim , da to nemore bit vzrok ,ker je za?elo se je po pranju .Ma kdo kake isku?nje in prosim,?e mi re?ete sem vedu izbral glede nakupa ??

Hvala

brez panike :D mni dela isto kot tebi...se navadi? :D

mo?no je, da ko si ?istil avto, da si zjebal konektor (rumene barve-se mi zdi) pod sede?om, ki je za senzor za airbag, ki je name??en v sede?u...

druga varianta pa je, da si izvedel mo?an pritisk (s kolenom) na sovoznikov sede? in uni?il senzor...

druga varianta te bo drago stala :D prva pa u bistvu ni?...

zihr je nekaj od tega, glede na to da se je za?elo po pranju...

jz sm ga sam enmo pelu, da ga je dav na ra?. in mi je vse lepo povedal...jz mam pa slab stik v konektorju pod sovoznikovem sede?u...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mazde 6 od 2003 do 2006
Napisano

upam da avtor teme nebo preve? hud ?e se malo vklju?im v debato.

tudi sam kupujem mazdo 6, vendar imam nekaj pomislekov glede ohranjenosti avtov, ter resni?nosti prevo?enih kilometrov. prora?un mi nekako dovoljuje nakup do 6.5k EUR, ?elje so pa: dizel, karavan, ter morda kaj ve? opreme, vendar je seveda prioriteta dober motor in ohranjena karoserija, nerazbit avto, ali pa zelo dobro popravljen in z nekaj ni?jo ceno.

nekako so mi v oko padli naslednji:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4152286&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4100378&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4150695&show=1

je kaj od tega pribli?no vredno svojega denarja, ali raje ?akam kaj bolj?ega, ker se mi z nakupom ni? ne mudi.

uno za 5750 sem ?el sam gledat, pa je super ohranjena, pa lastnik je tudi biv OK, sam takrat je mela ceno 6100, pa je ni hoto spustit ni za cent :D

pa vse ?tima kot je treba, drga? se pa tip vsak dan v LJ vozi v slu?bo...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Sportkombi CD 120
Napisano

Fantje, a mogo?e kdo pozna?

klik

Ali pa tole:klik

Hvala vnaprej za mnenja ali kake informacije.

pri prvem linku mi nekaj ne gre skup...60 prevo?enih, pa ima narejen velik servis , ki se dela na 120???

pa ?e potrjena servisna, nekaj ne bo OK...

?e se le da i??i prvega lastnika, SLO poreklo+potrjena servisna....jaz sem kupoval par mescov nazaj, je pa res da zeelo (skoraj nemogo?e) te?ko najde? s potrjeno servisno knjigo, saj so servisi na poobla??encu preve? zasoljeni.

tista v SG se prodaja ?e celo ve?nost... pri prvi pa tak al tak neki ne bo OK...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 mp3 predelava
Napisano

kvalitete zvoka nikakor ne pri?akovat!

Frekvenco pa nastavi? na radiu, pol pa prestavla? samo na tansmitterju... Problemov s frekvencam nimam...v Italiji pa ?e res nisem biv :)

Transmitter pa podpira USB klju? pa SD kartice, pa ?e bluetooth ma, pa? poceni zadevca...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 mp3 predelava
Napisano

Lp

Na mazdi 3 ki ima vgrajen navaden cd veksler (6cd) bi rad dodal mp3..

Poznana re?itev je xcarlink, ki pa ?al ne podpira cd texta, kar pa je pri mp3

malo nerodno ?e ima? 50 komadov gor..

Pozna kdo kak?no bolj?o re?itev razen menjave radia?

FM Transmitter, jz sm ?ist zadovoljen...

primer: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.23559

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.