Sem tedn dni lastnik Mazde 6 d. In imam ?e probleme . Lepo prosim,?e mi pomagate ali svetujete . Nevem ?e sem se zaj . Avto se pelje super in mo?i je tudi full. Za?elo se je danes , pri?ge se rde?a AIGBAG lu?ka in po treh intervalih parkrat zabliska in potem neprekinjeno sveti .. Sem pa ga pral res temeljito mislim , da to nemore bit vzrok ,ker je za?elo se je po pranju .Ma kdo kake isku?nje in prosim,?e mi re?ete sem vedu izbral glede nakupa ??
Hvala
brez panike mni dela isto kot tebi...se navadi?
mo?no je, da ko si ?istil avto, da si zjebal konektor (rumene barve-se mi zdi) pod sede?om, ki je za senzor za airbag, ki je name??en v sede?u...
druga varianta pa je, da si izvedel mo?an pritisk (s kolenom) na sovoznikov sede? in uni?il senzor...
druga varianta te bo drago stala prva pa u bistvu ni?...
zihr je nekaj od tega, glede na to da se je za?elo po pranju...
jz sm ga sam enmo pelu, da ga je dav na ra?. in mi je vse lepo povedal...jz mam pa slab stik v konektorju pod sovoznikovem sede?u...
upam da avtor teme nebo preve? hud ?e se malo vklju?im v debato.
tudi sam kupujem mazdo 6, vendar imam nekaj pomislekov glede ohranjenosti avtov, ter resni?nosti prevo?enih kilometrov. prora?un mi nekako dovoljuje nakup do 6.5k EUR, ?elje so pa: dizel, karavan, ter morda kaj ve? opreme, vendar je seveda prioriteta dober motor in ohranjena karoserija, nerazbit avto, ali pa zelo dobro popravljen in z nekaj ni?jo ceno.
pri prvem linku mi nekaj ne gre skup...60 prevo?enih, pa ima narejen velik servis , ki se dela na 120???
pa ?e potrjena servisna, nekaj ne bo OK...
?e se le da i??i prvega lastnika, SLO poreklo+potrjena servisna....jaz sem kupoval par mescov nazaj, je pa res da zeelo (skoraj nemogo?e) te?ko najde? s potrjeno servisno knjigo, saj so servisi na poobla??encu preve? zasoljeni.
tista v SG se prodaja ?e celo ve?nost... pri prvi pa tak al tak neki ne bo OK...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
problem ima? s senzorje, ki se nahaja v sovoznikovem sede?u, senzor je v obliki tak?ne mre?ice, ki pa se izka?e ve?krat za problemati?no zadevo
?e te ne moti...vozi mi?ko saj ni airbag za tebe->hehe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani