Skoči na vsebino

No pa ?e moja ?estka diesel 136 hp letnik 2004

Kupil sem jo ko je imela 150.000, zdaj jih ima 205.000. v tem ?asu sem imel naslednje probleme:

-rolo v prtlja?niku "popravil sam"

-zadnja leva ?eljust "menjal sam, cena nove ?eljusti 70?"

-podlo?ke injektorjev "menjal sam stro?ek 18?"

-crknila peta prestava na menjalniku"malo moja krivda, sem vlekel barko z na?ipanim avtom in je navor naredil svoje, menjalnik sem menjal sam z ?est stopenjskim, cena menjalnika je bila 400?"

-jermenica od alternatorja "menjal sam cena jermenice 70?"

-crknil injektor "menjal sam rabljenega za 60?"

-po?il feder na klju?avnici v ?oferjevih vratih "popravil sam"

To bi bilo vse :P

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde v tujini in stro?ki v slo.
Napisano

Kar se ti?e dmv-ja si ga lahko sam prera?una? na netu, procent dmv-ja je odvisen od izpusta co2. Mislim da bi za ta avto bil okrog 13%, kar se ti?e cene pa ne mora? ni? prekrivat, ker ti jo ocenijo po eurotaxu. Kar se ti?e garancije pa mislim da ni problem, ?e so bili vsi servisi opravljeni na poobla??enem servisu...pla?at pa je treba ?e 200 eur za homologacijo.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

webasto
Napisano

bravo to sem imel v mislih 031327426 je moja ?t ?e se da to uredit pa ni predrago bi jz dal to ugradit javi se ?e ima? kako re?itev

Je dosti napisanega na forumu o tem...mora? kupit urco ali daljinec, in?talacijo in dodatno pumpo za vodo in vse skupaj zvezat.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

GSM repetitorji
Napisano

Kolega ?ivi na obmo?ju, kjer je signal v hi?i praktin?no na nuli,takrat sen mu iz anhglije nabavil repetitor in je dal anteno na streho. Zadeva deluje v nulo, razen umts...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektrika
Napisano

Ne v obeh avtih ne dela ni?,varovalke pa zamenjane... :blink:

Izmeri ?e pride tok do varovlke, katero si menjal.?e ima varoalka tok, ti je skurlo kontakt na vti?nici, kar pa je maloverjetno!

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektrika
Napisano

Ko sem ?e pred nekaj ?asa uporabljal sposojeno navigacijo mi je skurilo varovalko. To sem zamenjal in stvar je delovala dokle mi jo ni spet skurilo to se mi je zgodilo 3x. Mislil sem da je kaj narobe z mazdo in sem to probal ?e v touranu,kjer je varovalko ravno tako po?rlo.

Varovalke sem na obeh zamenjal,ampak stikalo ne deluje na nobenem avtu. Ali obstajajo ?e kak?ne varovalke? ?e ne bom moral do enega ?tromarja da mi to zrihta...

Hvala za odgovore...

Za vtika? od v?igalnika je samo ena varovalka, kaj si proval vtaknit kak?no drugo napravo, potem ko si zamenjal varovalko?

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoradio
Napisano

Kaj to XcarLink? Tud za Mazdo 6?

Xcarlink priklopi? namesto cd izmenjevalca na original avtoradio in preko njega lahko poslu?a? mp3 preko usb klju?ka ali sd kartice. Deluje pa tudi na mazdi6.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dobava original filtrov
Napisano

Glede filtrov bi rad povedal svojo izkusnjo, pred enim mesecem sem si sam delal servis na moji ?estki in si

menjal vse filtre. Cez priblizno en mesec je avto na avtocesti za?elo du?iti, na koncu je bilo tako hudo da je sol 120 km/h, malo sem tuhtal kaj bi mu lahko bilo in sem prisu do zaklju?ka da je filter zama?en. Ko sem kupoval filtre za servis sem vprasal naj mi dajo od Nipparts in ker ga niso imeli sem vzel MANN in tocno ta filter je bil vzrok da je avto dusilo. Ko sem menjal ponovno filter je avto za?el vle?t kot v starih ?asih. Ko sem primerjal oba filtra sem ugotovil da sta v notranjosti sestavljena ?isto drugace, mann ima polovico filter, polovico je pa prazna plo?evinka in zgleda da ima premalo pretoka...hotel sem to povedati kot informacijo da ne bo ?e kdo si razbijal glavo z podobnim problemom :prstgor:

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

radar detektor
Napisano

Prvi se ne dobi ve? in je forbidden. :hudicek:

Drugi pa je TALE, za katerega se mi je moja smejala, samo po par dnevih pa ne ve?. :vesel:

kateri pa je prvi, ?e ni skrivnost :jezicek:

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.