no mislim, da imajo kar pove?ini vsi japonci z rjo te?ave. mi lahko malo ve? napi?e? o svojem avtu, cena, letnik,....
hvala
No tako moja mazdica je sedaj na voljo. Letnik je 2003, redno serviserana, problemov z ma?ino nima, zraven imam pa ?e nekaj vitalnih delov lza njo, ker sem pred ?asom imel problem z bosch pumpo in sem vzel drug avto za nadomestne dele. Dobre dele sem pobral stran in jih pozamejal ali shranil, ?koljka pa je ?la v ve?na lovi??a. Tukaj pa ima? ?e temo od omenjenega avtomobila http://www.mazda-si.net/topic/12572-mazda-premacy-by-rendy/?hl=premacy
Tako obna?anje na avtocesti je nedopustno, izjemno nevarno ter kaznivo.
Nekdo je potreboval pomo?, zato je tudi re?evalno vozilo bilo na vo?nji. Vsi pa vemo, da v takih primerih sekunde lo?ijo tanko ?rto med ?ivljenjem in smrtjo.
Tako, da sem kar malo razo?aran nad takim mi?lenjem dolo?enih na forumu. Tukaj ni nobenega ampak...
Tudi Mazda ni ve? tako premium vozilo kot si nekateri predstavljate in domi?ljate. Slu?beno sem na cesti in lahko potrdim, da je v na?ih vrstah kar precej nestrpne?ev in domi?ljavcev kateri so nevarni sebi in drugim udele?encom na cesti.
S tem ne pljuvam po znamki ali po mazda forumu, samo ne morem biti tiho, ko vidim kake klatijo nekateri po meni ljubemu forumu.
Imel v posoji kot nadomestno vozilo Peletovo rx8 in s tankom naredil 350 km. To je 14l/km. U?itek med vo?njo je fenomenalen, samo kaj ko je treba tankat
Mimogrede bi vpra?al ?e, ali je mo?no, da ?e zadevo dolgo ne uporablja?, da se zgodi, da zadeva enostavno zarusta?
Seveda je mo?no, na kontaktih se pojavi "volk". Enostavno pobrusi? kontakte in je zadeva re?ena. To pa vem, ker se je prijateljevem prijatelju to dogodilo in smo dolgo tuhtali kaj in kako.
Slivka a nismo na enen od piknikov probaval kako ti avto zavira z abs-om in kako brez? Takrat smo vzeli samo varovalko abs-a ven in je bilo to to. Pa tudi ?e da? stikalo vmes ne rabi? kaj veliko komplicirat. Pa? ima? eno stikalo ve? na armaturni plo??i.
?e si izgubil original, mora? po duplikat na mms, ?e pa je ?e bila narejena kaka predelava pa gre? tja, kjer je bila ta predelava homologirana in ti izdajo drugega.
Cene pa so seveda slovensko primerne...
*turbolumpi: mms je skoraj morala uvoziti tudi tvojo, po vsej vrjetnosti so malo leni in se jim neda, razen ?e je mogo?e kaka italijanka
Kok pa ima tvoja ze kilometrine? Ta zelena da ne bo pomote
170 000. Drga? je v prostem teku bila najve?ja napaka, k je ?edalje bolj tresel. Napaka so zviti ventili, zamenjal kompletno glavo, pa? cenej?e kot da bi iskal povite ventile itd...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nevem kaj imate toliko dela z tem. Bodite zadovoljni da poka?ejo zanimanje za starej?a vozila, ne pa da se jih to ne ti?e.
Druga?e pa se je meni to zgodilo, iz stikala za cilindrom klju?avnice se je za?elo kaditi in ko sem razdru zadevo se mi je dejansko v?gala.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani