Skoči na vsebino

Nevem kaj imate toliko dela z tem. Bodite zadovoljni da poka?ejo zanimanje za starej?a vozila, ne pa da se jih to ne ti?e.

Druga?e pa se je meni to zgodilo, iz stikala za cilindrom klju?avnice se je za?elo kaditi in ko sem razdru zadevo se mi je dejansko v?gala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Premacy
Napisano

no mislim, da imajo kar pove?ini vsi japonci z rjo te?ave. mi lahko malo ve? napi?e? o svojem avtu, cena, letnik,....

hvala

No tako moja mazdica je sedaj na voljo. Letnik je 2003, redno serviserana, problemov z ma?ino nima, zraven imam pa ?e nekaj vitalnih delov lza njo, ker sem pred ?asom imel problem z bosch pumpo in sem vzel drug avto za nadomestne dele. Dobre dele sem pobral stran in jih pozamejal ali shranil, ?koljka pa je ?la  v ve?na lovi??a. Tukaj pa ima? ?e temo od omenjenega avtomobila http://www.mazda-si.net/topic/12572-mazda-premacy-by-rendy/?hl=premacy

?e te pa ?e kaj zanima pa me kontaktiraj na pm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Premacy
Napisano

Pozdravljen.

Motorji so na?eloma brez problemov, saj niso naviti in se ne kvarijo. Problem je bolj kot ne tako kot pri vseh mazdah tega letnika-rja.

Sam jo tudi imam in sem z njo zadovoljen. Sem pa v nakupu novej?ega avtomobila in bo v kratkem na voljo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tako obna?anje na avtocesti je nedopustno, izjemno nevarno ter kaznivo.

Nekdo je potreboval pomo?, zato je tudi re?evalno vozilo bilo na vo?nji. Vsi pa vemo, da v takih primerih sekunde lo?ijo tanko ?rto med ?ivljenjem in smrtjo.

Tako, da sem kar malo razo?aran nad takim mi?lenjem dolo?enih na forumu. Tukaj ni nobenega ampak...

Tudi Mazda ni ve? tako premium vozilo kot si nekateri predstavljate in domi?ljate. Slu?beno sem na cesti in lahko potrdim, da je v na?ih vrstah kar precej nestrpne?ev in domi?ljavcev kateri so nevarni sebi in drugim udele?encom na cesti.

S tem ne pljuvam po znamki ali po mazda forumu, samo ne morem biti tiho, ko vidim kake klatijo nekateri po meni ljubemu forumu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Imel v posoji kot nadomestno vozilo Peletovo rx8 in s tankom naredil 350 km. To je 14l/km. U?itek med vo?njo je fenomenalen, samo kaj ko je treba tankat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gretje zadnje stekla
Napisano

Mimogrede bi vpra?al ?e, ali je mo?no, da ?e zadevo dolgo ne uporablja?, da se zgodi, da zadeva enostavno zarusta?

Seveda je mo?no, na kontaktih se pojavi "volk". Enostavno pobrusi? kontakte in je zadeva re?ena. To pa vem, ker se je prijateljevem prijatelju to dogodilo in smo dolgo tuhtali kaj in kako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Slivka a nismo na enen od piknikov probaval kako ti avto zavira z abs-om in kako brez?

Gospod Slivka saj no?em bit nesramen ali neresen, samo ali ste spregledali tale post?

?e pa? tega nismo naredili kaj pa smo probavali? Saj nas je bilo kar nekaj mandelcev takrat v avtu, sigurno se ?e kdo spomni ta test...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Slivka a nismo na enen od piknikov probaval kako ti avto zavira z abs-om in kako brez? Takrat smo vzeli samo varovalko abs-a ven in je bilo to to. Pa tudi ?e da? stikalo vmes ne rabi? kaj veliko komplicirat. Pa? ima? eno stikalo ve? na armaturni plo??i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Slaba guma ?e za olagumo ni dobra, tako da le malo pameti in dobre logike v glavo.

Ima? dokaj mo?no mazduro in kontrola nad njo je najpomembnej?a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kako so kaj Allroad od OOOO en mi ponuja zamenjavo za mojo Toyoto pa me je malo strah olimpijade. je pa 2,5 TDI

?e je 150 stran od nje, ker ima use preve? rada mehankarja, ?e je pa 180 (je malo mo?nej?e motor zasnovan) pa bi bila kar igra?ka.

Ne govorim na pamet, stric je imel prvo varianto in mu je odmi?ne zjxxxxx in ?e vse kar sodi zraven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Ups,saj res 1.8

Je dosti mo?an oziroma kos nalogi, ko je polna obremenjena ?estica ?

na?alost je zelo zamorjen motor aka nepremi?nina
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

?e si izgubil original, mora? po duplikat na mms, ?e pa je ?e bila narejena kaka predelava pa gre? tja, kjer je bila ta predelava homologirana in ti izdajo drugega.

Cene pa so seveda slovensko primerne...

*turbolumpi: mms je skoraj morala uvoziti tudi tvojo, po vsej vrjetnosti so malo leni in se jim neda, razen ?e je mogo?e kaka italijanka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

uvoz rx-7 in registracija v SLO
Napisano

Pozdravljen. ?e si res interesent za uvozit tega hudi?ka ti res ?estitam. Sigurno se bo na?ek kdo, ki ti bo znal svetovat.

Offtopic: ?e jo bo? uvozil in je to ta doti?na katera je na sliki, dej nazaj original lu?i. Ali pa vsaj podobne, katere se napol odprejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kok pa ima tvoja ze kilometrine? Ta zelena da ne bo pomote

170 000. Drga? je v prostem teku bila najve?ja napaka, k je ?edalje bolj tresel. Napaka so zviti ventili, zamenjal kompletno glavo, pa? cenej?e kot da bi iskal povite ventile itd...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.