Skoči na vsebino
Elektromobilnost
Napisano

Šel si, ja, samo kako. Jaz si planiram oglede, ti pa polnilnice. Do Albanije in nazaj pridem ob istih ogledih 3 dni prej. Ne rabim NOBENE aplikacije za tankanje. Zdaj sem v Berlinu. Do tu prvi dan čez 1000 km... Nekaj ogledov in postankov. Drug dan 500 km. Zdaj avto stoji 2 dni. Za naprej pa brez planov polnilnic... 

Tebi so izziv polnilnice, meni pa vse ostalo... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 17 urami je Bini napisal:

Če bi dobil odpravnino za Ferraija bi bil po mojem tale.... 🤗😉

IMG_20240220_164732.jpg

Ni premium. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 12 urami je skritikrt napisal:

Ti vseeno dam "palec gor" samo za to,ker sedaj vem,da od tebe ne smem kupiti platišč😂😉...hec,hec...

Je že bilo govora o tem,in sem pisal,da ne kupujem rabljenih platišč...to je en od razlogov.

Pač vsak ima pravico "po svoje"...moj avto je pač "zrihtan"...tudi feltne,ki so v mojih očeh "češnja na rorti"...tudi znotraj je večinoma urejen,pospravljen,nič se ne "valja" po njem itd.in tudi v kufru ni nič-vse v dvojnem dnu pospravljeno (lahko @kacnje potrdi)...pač tak sem..."tehtnica"....

@sportman333 stavim,da nisi tehtnica...drži?

Dobro-nisem totalno počen,k če ne bi dal prej zrihtati,pa sem se pač z tako feltno 2-3 mesece okoli vozil😬....😂 

Pač za karakter,odnos in princip gre.

PS: v Črnotičah dežuje🧐

Ko bi vsaj strojevodske kabine bile tak tip top... 

Skritikrt, ne leti na tebe, ampak na sploh... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano (urejeno)

Če ta forum bereš, je idealni avto rdeča mazda 6, 150 konjičev dizel in to karavan... Za ostalo ne vem... 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Jures...ne znaš vozit. Ko bo Alex stestiral te gume, dobiš informacije iz prve roke. 

Pa brez zamere, sam hec je...nekaj pa tudi res 😇

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je samSimon napisal:

A nardimo eno temo ''Primerjave motorjev'', da bi meli take stvari na enem koncu? @Jest?
A mi lahko nekdo prosim najde krivuljo navora še za mojo 2010, 2.0, 155 konjsko, za primerjavo? Oziroma, ali je morda krivulja podobna tej novejši 2.0 E-skyactive na zgornjem grafu, zeleni? V tem primeru sta X186 in G140 videt neprimerljivo boljša in bi bil zadovoljen s katerimkoli. A pije 5, 6, al pa 7l mi je vseeno. Pri moji pogrešam ravno malo tiste prožnosti, pod 3000 obratov, ko greš v šesti v klanec recimo, ali pa, ko v peti začneš pospeševat na AC. Primer ljubljanska obvoznica, od Polja proti tunelu Golovec, malenkost klanca, peta prestava, v koloni, mal jajcamo, mal peljemo... Pred mano model pri 60-70 km/h pospeši in nardi razmak, če jaz tam v peti pohodim, se ne zgodi nič 🙄. Enako je v četrti pri 60km/h.

Ta krivulja je na Vrhniškem klancu. Na njo se spozna samo Alex. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 48 minutami je Bini napisal:

Lepše in cenej je, če jih nimaš a odločitev je tvoja.... :nevem:

Tu na forumu jih ima, če se prav spomnim le @Shrek.... 😁🫣😉

Slabo se spomniš. Imam samo češko TPV prikolico brez zavesic. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

...in zakaj je ta vrhniški klanec tako pomemben? Ko ga žgeš gor, raje pomisli na ceno goriva in na ceno vzdrževanja. 

Jaz pa dlje časa v vrhniškem klancu ženo za kolena držim, ti pa volan stiskaš... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tu policaj ne odloča. Mora se vklopit žmigavec in se mora izklopit. Zato pa pravim, da so bonbončki za poneumljanje voznikov. 

Zakonsko je kriv voznik, ki ni ugasnil žmigavca... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano (urejeno)

Na prehodu za pešce so PEŠCI, razen, ce je vzporedno kolesarska steza. Kolesar in voznik skiroja mora potiskati kolo oziroma skiro ob sebi. Pešec se mora prepričati, če lahko VARNO prečka cestišče. Pešec MORA prečkati vložišče s POSPEŠENIM korakom. 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.