V?eraj sem zamenjal h15 ?arnico z novo white-blue svetlobo in zdaj mi ne svetijo zasen?ene ( dnevne ) lu?i ampak samo dolge. ?arnico s probu in deluje v kompletu torej ni problem tuki impak nekje drugje, kje pa se mi pa ne sanja
Ni? nism homologiral in tudi nebom. Itak pa sm komaj dones zmontiru in ?e ne ni v delovanju, ker dobim jutr ?e en del za ?i?ke skup spojit, da bo tko kot mora bit
jutri dam ?e slikce kako to sveti Dobi? vse lepo v paketu z neko elektroniko,ki uklaplja lu?i, ko pri?ge? avto in jih izklopi, ko pri?ge? kratke.
Kaj je to zate gromozanska.........prjatu avto ma 1300 to je morda 100 kil man kot tvoja laguna pa je neprimerno ve?ji a ne?? Stari avto bi moral met 200kil man pol pa bi blo ok!
Druga? pa si poglej porabe m3 1.6 bencinark na poraba .net so tidi za liter ni?je porabe kar pa tudi s foruma lasniki trojk potrdijo.
Stereotip, da je ves pobu?kan, da so zgoljufali kilometre itd... Moj prijatelj ima avto iz Italije. Star je 15 let (avto ne prijatelj ) in nima niti pikice rje. Za spremembo od ostalih istih avtov letnika 95. Tako, da odvisno kaj dobi?.
Iz kjerkoli oz. od kogarkoli je avto, vsak te posvoje sku?a nategnt
Dizl te bo zihr navdu?u zaradi navora, najbolje da kupi? to kar potrebuje?. ?e ?e bo? trojko dizla, glej da bo SLO in ne iz Italije, vzemi VIN cifro in pojdi na poobla?enca za Mazdo, da ti povejo ?e je bila vsaj redno servisirana, ?e bo ?e tukaj lastnik oz. prodajalec kaj mutil, potem ve? kolk je ura.
Tale zna biti super nakup, ?e je vse tip top z avtom:
Zanima me ?e imajo vse Mazde 3 verigo v motorju, ali samo dolo?ena serija oz. oprema. Nekje sem na?el eno ( 1.6 sport le. 2005 ), ki naj bi imela verigo in zdaj nevem ali je to slu?ajo ena tak?na serija.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eraj sem zamenjal h15 ?arnico z novo white-blue svetlobo in zdaj mi ne svetijo zasen?ene ( dnevne ) lu?i ampak samo dolge. ?arnico s probu in deluje v kompletu torej ni problem tuki impak nekje drugje, kje pa se mi pa ne sanja
Povezava za deljenje
Deli na druge strani