Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

DejanOT, ta avto sem pred dobrim mesecem videl, pri na?em Wankel-majstru, Mitji v MB. Takrat je bil total zamrznjen, ker je bilo ravno obdobje tistega ?leda, itd. :ninja:

Cao

No super, potem ga poznas, no vsaj viden je bil s tvoje strani, barvo ma lepo, pravi mlincek pod pokrovom, pa se ekoloski je, kaj ces lepsega :bravo:

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cao

Svabi so itak neuniclivi :P:hohoho: , kar se tice pa Chrysler-ja imam pa bolj slabe izkusne (ne s tem modelom), no ne jaz, oce, je bil veckrat na servisu kot na cesti,...

Ta Hondica mi pa se vedno pade v oci, je pa tudi edina na avto.netu ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=810193...20Type-R%20VTEC

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hahahahahah....ne se ti hecat...Renaulti pa Citroeni so baje vedno sloveli kot zanesljivi avtomobili, ?e posebej teli od leta 2000-2005, k so bli nalovdani z elektriko, katere ?al njihovi tehnologi niso sfolgali. Tole kar ima? doma v A6 2,6 je buulletproof zadeva, tole dvoje, kar si objavil so pa gare, s katerimi bo? imel garant ve? te?av kot pa u?itkov z V6..ker bojo notr skos opozorilne lu?ke svetle, tko kot novoletna jelka :)

Cao

Ne spoznam se na francoske voze tako da ne vem o sami kvaliteti sta mi pa v oci padla pac limuzini kateri na videz sta povsem obicajna avta a pod pokrovom se skriva V6, kot pravim o sami kvaliteti nebi vedel, ta dva sem pac napopal kot zanimivost kako cena mocnejsim avtom pada, no vsaj mislim da, pa ceprav morda ta dva nista tok mocna niti nista toliko spet vredna, sam sem pa itak pristas starejsih avtov in kar je letnik nad 2000 ga zal nocem na dvoriscu, so pa tudi izjeme za katere bi "ubijal" :P

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cao

Kakor za katerega, zame je za to ceno velik avta, kjer lahko familijo peljes na izlet hkrati pa ce si norc ga lahko peljes na obrate, kilometre pa letnika itak ne gledam sterejsi ko je avto raje ga imam, enostavno povedano novejse piksne kot so slabse so, ali jih zajebava el. ali pa so gnila kot da stejejo "300let"

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Cao

Sem malo brskal po Avto.netu pa cene mocnejsih avtov zelo padajo, na videz zelo obicajna avta a pod pokrovom zverine V6 z 200+ konjicev,....

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=822161...03.0%20V6%20Avt.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=795929...20C5%203.0%20V6

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

evo eno zlo ql risanko
Napisano

?e prav razumem... Ti si prav ?util, da je avto mo?nej?i s 100 oktancem?

Cao

Dej simon no, ti bi lohk vedu da se to cuti :hohoho::hohoho:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kaj pa je bilo to?

Cao

Mislim da je bla Mazda 323 GTX AWD, cela boga, glih tok da je se skp stala,...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uf glede na to, da nisem (ve?) vajen RWD, bi jo hitro sklestu in bo LPG ?katla bolj varno vozilo za ?ez zimo. :lol:

S telim bi bila tud veselica po snegu, ampak mora? bit res ma?ek, da ne gre? na streho in v kak bli?nji graben;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7768168&show=1

Cao

Ne vem no, ce ze 350Z, je zame najlepsi z bakreno/orandzno barvo

Ta mi ma pa tudi zelo zanimivo barvo, lep je, sam je ze kar nekaj casa v prodaji ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7277500&show=1

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zezajte se vi, zezajte. Bom enkrat res v januarju naredil piknik v Lokovcu, pa bomo videli, kdo se bo zadnji smejal...

In mogo?e res kak?en ra?unalni?ar na?ara na levo stran kak?nega smajlija z lopato, ker ima ta lopata ?e kar poseben status na tem forumu...

Cao

Sem prec za :hudicek: bi bilo supr vidit kaksno je pozimi v vasih koncih,...

LP

Sanje vsakogar :) Samo enkrat sm se pelu v njej 500m, pa je bilo dovolj za sanje :)

Cao

Pol vseeno nisem edini :D

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Sem jih imel- pa nism naredu tehni?nega :vskalo: (no sej tud zarad xenonk ne, pa sm jih dal pol nazaj not :P )

Cao

Cudno, jaz pa BP skozi tehnicnega, res pa da sem imel oridzidzi xenon (govorim o Mazdi 6 I.generacije),...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Spredaj za pozicijske dal Osram cool blue

Objavljena slika

?e vedno svetijo ?ist "rumeno" proti xenonu! :(

(je pa slikano s telefonom - tko da ni najbol? slika)

------------------ navadne ?arnice ------------------------------------------------ Osram cool blue ----

Objavljena slika

Cao

Bi mogu dat LED zarnice te svetijo bolj belo celo malo na modro povlecejo ===> http://www.superstrela.com/katalog/led-sve...w2-1x9-5-d.html

Imel sem jih sam sam je to bolj tko, rade crknejo :glare:

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pomoje je zato tak nizka cena, ker je notranjost v izjemno lepi bravi - shitea natural :wacko:

Cao

Hehe, pomojem gre za nateg, pod opombe je tko napisano da :vskalo: , skoda besed,...

LP

Prosim, kontaktirajte me samo po elektronski po?ti

Jaz se ne odzivajo na telefon, ker imam otroka, in jaz imam telefon na mute..

...

Mogoce imajo jaz samo ogledanega pa ga jaz samo pripeljejo po narocilu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.