DejanOT, ta avto sem pred dobrim mesecem videl, pri na?em Wankel-majstru, Mitji v MB. Takrat je bil total zamrznjen, ker je bilo ravno obdobje tistega ?leda, itd.
Cao
No super, potem ga poznas, no vsaj viden je bil s tvoje strani, barvo ma lepo, pravi mlincek pod pokrovom, pa se ekoloski je, kaj ces lepsega
LP
!!!Adrenalin is ourfood,speed is ourdrug,DOWNHILL is our life,... =) !!!
Svabi so itak neuniclivi , kar se tice pa Chrysler-ja imam pa bolj slabe izkusne (ne s tem modelom), no ne jaz, oce, je bil veckrat na servisu kot na cesti,...
hahahahahah....ne se ti hecat...Renaulti pa Citroeni so baje vedno sloveli kot zanesljivi avtomobili, ?e posebej teli od leta 2000-2005, k so bli nalovdani z elektriko, katere ?al njihovi tehnologi niso sfolgali. Tole kar ima? doma v A6 2,6 je buulletproof zadeva, tole dvoje, kar si objavil so pa gare, s katerimi bo? imel garant ve? te?av kot pa u?itkov z V6..ker bojo notr skos opozorilne lu?ke svetle, tko kot novoletna jelka
Cao
Ne spoznam se na francoske voze tako da ne vem o sami kvaliteti sta mi pa v oci padla pac limuzini kateri na videz sta povsem obicajna avta a pod pokrovom se skriva V6, kot pravim o sami kvaliteti nebi vedel, ta dva sem pac napopal kot zanimivost kako cena mocnejsim avtom pada, no vsaj mislim da, pa ceprav morda ta dva nista tok mocna niti nista toliko spet vredna, sam sem pa itak pristas starejsih avtov in kar je letnik nad 2000 ga zal nocem na dvoriscu, so pa tudi izjeme za katere bi "ubijal"
LP
Kakor za katerega, zame je za to ceno velik avta, kjer lahko familijo peljes na izlet hkrati pa ce si norc ga lahko peljes na obrate, kilometre pa letnika itak ne gledam sterejsi ko je avto raje ga imam, enostavno povedano novejse piksne kot so slabse so, ali jih zajebava el. ali pa so gnila kot da stejejo "300let"
LP
V mladosti (nisem spet tok star ) sem bil lastnik 5ice in sem si vedno (takrat) zelel imeti turbaka, no res da je cena rahlo oz kr konkretno v visavah samo vseeno je lepa redkost na cesti ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7843774&show=1
LP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cao
Ulala al pa ta, twin turbo, pomojem kar strupen ===> http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=827392...serati%20Ghibli
LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani