Purly 0 Napisano 20. avgust, 2012 Mazda CX-7 bencin in LPG II Napisano 20. avgust, 2012 Pozdravljeni, zanima me, ?e ?e vedno priporo?ate vgradjo plina za MAZDO CX-7 2,3 turbo pri SIGASU? Moja je letnik 2008, prevo?enih ima 55.000KM, vsi servisi delani na poobla??enem MAZDA servisu. Kako je z garancijo? KAj komplicirajo? Trenutna poraba je 14.3 litra, kar se mi zdi preve?, sem prepogosto na bencinski.... Se da naredit tak sistem, ki bi tudi za v?ig porabljal plin in ne bencina? Kolik?na je cena vgradnje? Se da dobit kak dostni popust poleg klubskega..., jures?? Hvala lepa za odgovore in nasvete! Lp in ?e prideva kar oba ? imam namre? enak problem Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Purly 0 Napisano 16. julij, 2011 Nujno pomo?... Napisano 16. julij, 2011 Dobro jutro ! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Purly 0 Napisano 13. julij, 2011 Nujno pomo?... Napisano 13. julij, 2011 ?ivjo ojla Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
in ?e prideva kar oba ? imam namre? enak problem
Povezava za deljenje
Deli na druge strani