Ma sej zraven pa eni ?e nalite gume hvalijo, da so ?ist v redu - mislim, pol se pa spra?ujemo zakaj je tolk karambolov in tolk mrtvih - groza.
To je pa to k folk samo gleda kako bo ?im ceneje skos pr?u, kaj se bo pa na cest zgodil ko bo zabremzu, ga pa itak ne briga lako?emo...
Sem pa kar nekaj ?asa delal v gumarskem poslu (sprejemanje naro?il ipd..), pa lahko re?em samo to da je ve? kot 50% folka "usekanega" na kormoranke in ostala okrogla ?rna jajca...pa ne da bi zdej grajal kormoranke, jih ?e nisem imel na avtu, samo se mi zdi da guma, ki jo skoraj da ne dobi? zraven ob nakupu treh kil pra?ka kej dost zanesljiva
"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
ta se prodaja sigurno ?e mesec in pol, ?e bo taka cena se bo sigurno ?e dolgo, dokler se ne bo najdu en butl da jo bo kupu se ?e iz slike vid da je bla sprdaj zaletena in zelo ?voh popravljena, kaj ?ele pobarvana
Druga? pa ne govorit da ni? ne vem o mazdi ker je pri hi?i sam ni moja ampak od o?eta tko da ne bit preve? pameten glede tega no pa tut 16 let nisem star kot nekateri mislite(sicer je to izklju?no va? problem).
in katero mazdo si lasti o?e, "s katero je ve? problemov kot jih je bilo z vsemi alfami skupaj ki so bile pri nas" ?e seveda ni skrivnost ?
Ne, sej vse lepo in prav. Pri RX-8 so za****l ma?ino v ?tartu..... ?e bi le bila od MPS noter nebi razmi?ljal, tako me je pa vse skupaj odvrnilo od nakupa. Pa ja nisem nor, da bomna 1500km vlival min. 1 L olja..... pa to je 23 L bencina !
liter olja na 1500km?? pa sej ni to apn6 da bos olje z bencinom mesu no
no danes sem se tudi jaz spravu iskat EGR ventil in najdem tole zadevco:
je to mogoce ta zadevca (je samo en vijak in nobene cevke)? oziroma ce moja mazda sploh ma ta ventil (l.90 1.6i)...ker to je blo odklopljeno, tak ce ma egr veze z izpusnimi plini pol zih ni to to, ker sem danes tehnicnega naredu brez najmansega problema..
no in ko to zadevco priklopim in zalaufam avto se obrati povi?ajo za 2000rpm ,torej sko?jo na 3000rpm..
vsak nasvet pri iskanju tega ventila bo dobrodo?el
lp
Gre za resno vpra?anje. Sorodnik, morda fo?ljiv, mi je gladko odsvetoval nakup mazde, ker jih izdelujejo v Hiro?imi in, da so zato nizko ampak vseeno radioaktivne. Ali kdo kaj ve o tem?
Hvala
pokli?i na in?titut jo?efa stefana pa povpra?aj ?e so ?e kak?no mazdo testirali
Ja, sej. Sam pri meni se je zataknilo ?e na za?etku. Ker na UE ne najdejo mojega prvotnega karton?ka oz. ?tevilke le-tega
In zdej res ne vem kam se ?e naj obrnem
v stacuno pejd po nalepko sport ali pa limited edition, jo napopa? na avto in ?e te bo policaj ustavu pa matretiral se naredi? vinkota pa re?e? da ma ta avto ?e serijsko take felge in da je malo spu??en..
kaj pa na mms si ze klicala, in kaj so tam porekli na to zadevo?
Ultrac so bolj sportne ampak majo pa tendenco zagaste obrabe, kar pomeni da so glasne...
Sicer pa v redu guma. Kaksna je cena in kaksna dimenzija?
potem nej bi ble sportrac bolj tihe kakor ultrac ??(ultrac majo tak fensi profil )
za sportrac3 (195-60-15) vem da je bla lansko leto okoli 50eur po komadu, predvidevam da so ultrac potem malo drazje :ne vem: ..jaz bom pa rabu 195-50-15 in po vsej logiki bi morale bit se cenejse
labi si ze mel kej od vredesteina na avtu?
evo ?e ene gumice sem najdu, in sicer Vredestein Sportrac 3 ter Ultrac..je ?e kdo preizku?al te gume, Sportrac 3 je imel brat gor in so se dobro obnesle, torej me zanima bolj za Ultrac ?
lp
TireMojstri, kaj pa pravte na bridgestone potenza re-01r ? V primerjavi z gy f1 gsd3 in toyo px t1r.. gre se za dimenzijo 195-50-15 tako da potenza re050 ne pridejo v po?tev..
lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani