Skoči na vsebino
DPF
Napisano

A ni ?e ?as, da kdo vpra?a nekoga na MMS naj to razlo?i?

Razlaga mehanika iz Autorenta v Novi Gorici (Mazda) se ujema z razlago

Siriua.

LP Marko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

Res je ja. Hvala bogu, se je napaka pokazala pred dopustom. Zaenkrat pa ?tima ja.

Poraba mislim da 7.4..Je pa korzika kar zahteven teren. Polno nalo?en avto, en kup klancev, ovinkov, regeneracija DPF...:)

O?itno je z DPF filtrom res nekoliko vi?ja poraba. Pri moji M5 je poraba ni?ja od 7 zelo redko.

LP Marko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF
Napisano

Evo danes nazaj iz Korzike. Avto delal b.p., regeneracija se izvaja, upam da tako ostane ;) Naredil pa cirka 3100 kilometrov :).

Samo en ?ri?ek se mi je pojavil nekje na desni strani, pa ne vem al ?kripa stransko steklo, ali kaj drugega. Upam, da se ni prah (mivka, itd..) kam v notranjost zaril..

Kak?na pa je bila poraba na tej poti?

LP Marko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, tukaj javimo kdo je po?to dobil in kak?no je stanje po nadgradnji.

Nekaj se potem resni?no premika na tej te?avici. Zelo lepo od Mazde, da je priznala problem in ?e bolj?e, da je to odpravila po mo?nosti za vedno :bravo:

Tudi k meni je pri?la po?ta, vpoklic zaradi menjave SW.

Pred 60000 km (2 leti) sem ?e imel menjavo SW zaradi pr?iganja lu?ke DPF, od takrat dela BP.

LP Marko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TSC in DSC pri Mazda 5 CD110 TX
Napisano

Poraba pri meni najmanj?a izmerjena je bila 6,2l/100km (dolga vo?nje hiitrosti od 100 do 130 km/h), obi?ajna je okoli 7, v mestu je lahko tude ?ez 8, povpre?je vsega v 60000km je 7,7 (veliko kratkih vo?enj v mestu).

Podatki so izra?unani iz dejanske porabe in poti. Ra?unalnik v avtu pa ka?e bistveno ni?jo porabo.

LP Marko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.