Skoči na vsebino
Gume
Napisano

Letos montiram Dunlop sport blue response, 205/55/16v. Sem jih nove ?e par mesecev nazaj kupil po zelo dobri ceni.

Jih kdo vozil, izku?nje?

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrobransko steklo
Napisano

?ajba bila danes zamenjana pri Mazda BTC. Razo?aran sem. Dobil mastno, zapacano in umazano od rok ?ajbo. Po armaturki ko??ki papir?kov. Tega res nisem pri?akoval. Katastrofa. Jutri ?e slike dam poleg.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mnenje
Napisano

Imel sem tako, karavan. 2006.

V 11 letih ne prej?nji lastnik in ne jaz niti ene te?ave. Sedanji lastnik ima z njo ?e okrog 250tkm in avto je ?e vedno top!

Kupi, tankaj,pelji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vetrobransko steklo
Napisano

Kako dodatno...ce mas polno ?

Ce bi rad celo sipo novo segrej s fenom in potem polij ledeno vodo....in pok pocilo bo :)

Ce mas zavarovano potem ni panike

Sorry selensedaj sem videl da je orng poceno...ti sam pel, definitivno bo v kakem carglassu ali novomatu hitreje

Pri savi imam. Kasko in dodatno kombinacijo J pa ?e nekaj poleg. Ma ?ajba je 100% za menjat. Razpoka se prav ?uti. Ni to samo neka ?rtica.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Pot iz MB do otoka Ugljan povpre?je 5.15l. 2 odrasla, dva otroka v skupni te?i 60kz, Mazda 5 in prtlja?nik poln do vi?ine zadnjih sede?ev.

Potovali smo po stari cesti tja in nazaj pa mejo smo pre?kali na Bistrici ob Sotli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.