Zadaj v prtljažniku imam dvojno dno. Če dvignem polico za prtljago (tapecirano lesena deska) se pod njo nahajajo zvočnik, kit za popravilo gum ter orodje. Vse to pa je v nekakšnem trdem stiroporju.
Veliko izgube prostora je zaradi tega stiroprja. Jaz sem ga odstranil in pridobil dodatni prostor.
Problem je, da se mi potem polica za prtljago upogiba dol, ker nima opore.
če je kdo na forumu, ki dela inštalacijo carplay modula. Ali pa kdo ki bi mi lahko uredil spuščanje stekel preko daljinca.. .naj me kontaktira pa se zmenimo
oj, mazda 3 se je poslovila in kupil sem CX-5 2018 / CD184 / AWD 2.2 dizel.
Imam nekaj vprašanj:
kako vem katere gume dati gor? Sedaj imam gor 17 colska platiša, piše mi pa da bi lahko imel tudi 19-ke.
imate izkušnje s celoletnimi gumami za SUV-je?
Kako je z nadgradnjo infotainmenta.
Android auto deluje na tem avtu. Naj bi šele od letnika 2019?
A se da nastaviti spuščanje stekel preko daljinca, kot sem imel na trojki?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
še nekaj glede cx5- 2018.
Zadaj v prtljažniku imam dvojno dno. Če dvignem polico za prtljago (tapecirano lesena deska) se pod njo nahajajo zvočnik, kit za popravilo gum ter orodje. Vse to pa je v nekakšnem trdem stiroporju.
Veliko izgube prostora je zaradi tega stiroprja. Jaz sem ga odstranil in pridobil dodatni prostor.
Problem je, da se mi potem polica za prtljago upogiba dol, ker nima opore.
Je kdo že preurejal to zadevo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani