Ja na servisu si ti prav svetovali,zapomni si da stvar ki je vgrajena v sam avto crkne od pretiravanja al al pa od preredke uporabe.
Pa to da navornika nkol ne obrnete cez 2500 obratov to je tud superca za sam motor,za kozlat. Dajte si dopovedat da obcasno ga je a treba zavrtet,da naraste tlak olja malo spere sranje po motorju,pa da se malo prediha,ja se vem ni potrebe ker ze do takrat dovolj vlece in bla bla bla.
Js pri sakerju mam tud dost 2500 obratov za prehitro voznjo,pa zato ne rabim met dizla.
Nisem rekel nikoli, ampak redko. Pravzaprav 2-3x na teden.
razlika (in po mojem mnenju velika razlika), da se boss (domnevam) vozi rutinsko, torej vsak sluzba-dom
jaz pa ti verjetno, imava bolj na random ampak so te voznje maratonske, kjer hoces cimprej do cilja in je vecja verjetnost, da ti grejo na lev pas kaksni padalci....sploh s kamioni iz 160 na 90 v zadnjem hipu zavirat je kr mucno
Jaz se vozim 90% AC, ostalo pa mesto in regionalne ceste. Nisem penzionisti?ni voznik, niti ne divjam. Pravzaprav grem redko ?ez 2.500 obratov. Ve?inoma zaviram z ma?ino. Na servisu so mi rekli, da bi moral malo bolj pogosto pritisnit na zavoro .
Koga naj pritisnem??
Pred M6 sem imel rabljenega CRV-ja 2006 D. Ista jajca. Pri 70000 diski fu?. Dal podrejat in vse ok do prvega mo?nej?ega zaviranja pri 40 kmh, ko mi je v mestu en na prednostno sko?il. Fu? do konca. Odlo?il sem za zamenjano. Iz UK nabavil nove original za pol cene pri nas, porihtal in potem avto prodal ....
1. pleh in barva je zanic (cisto popikana sprednja havba od kamnov - 2 leti star avto!)
2. zavore so nedorasle pogonu (moje tresejo ce zaviram od 160km/h naprej)
ploscic nisem se menjal, diske tudi ne, ampak bi jih ob priliki
Barva na haubi je pri moji M6 ok. Mogo?e tu pa tam kak?na pikica.
Jaz sem diske in plo??ice na M6 CD129 letnik 2011 menjal pri 61000. Ne divjam in vozim "propisno". So se mi pa diski zvili ko sem na AC pri 120kmh mo?no zaviral, ker je pred mene na prehitevalni pas sko?il kombi z romunsko registersko.
**rc pa tak material.
Samo 3 moznosti so
Niso ti resetirali servisnega intervala
ali pa je 20000 od prejsnjega servisa
ali pa je olje nad X (in notri mora biti obvezno C1)
nic ni narobe z avtom. Ce si bil na nepooblascenem servisu se bos moral znajti ce pa si bil pa pelji nazaj da se to naredijo
Je pa ?e mo?nost, da je se je veriga raztegnila in ti zato DPF utripa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem rekel nikoli, ampak redko. Pravzaprav 2-3x na teden.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani