.Sašo. 0 Napisano 15. avgust, 2011 Zanimivi oglasi! Napisano 15. avgust, 2011 V glavnem pa fantje: samo v akcijo in nakupe strojev, ne bo vam ?al. Pri meni ?ez kako leto, dve.. Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. 0 Napisano 10. avgust, 2011 Zanimivi oglasi! Napisano 10. avgust, 2011 Ne vem kaj folk vidi v takem tjuningu.. do neke mere (felge, zni?at pa mogo? kak detajl) mi je v?e?, sam take so pa.. meh Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. 0 Napisano 10. avgust, 2011 Zanimivi oglasi! Napisano 10. avgust, 2011 Sva?ta se najde na avtonetu ... KLIK Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. 0 Napisano 7. avgust, 2011 mazda+radioaktivnost Napisano 7. avgust, 2011 Torej, kupm radioaktivno mazdo in kot bonus mam ?anso da mi kak "rezervni del" al pa tretja roka zraste? hmm Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. 0 Napisano 29. julij, 2011 Poraba! Napisano 29. julij, 2011 Pa kaj ti fura?, a ma? 300+ konji?ev in vaga? preko 2 toni ? Njegova te?ka noga pa? Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. 0 Napisano 21. junij, 2011 Zanimivi oglasi! Napisano 21. junij, 2011 Meni je bolj trenutna kilometrina pa klima v?e? Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. 0 Napisano 21. junij, 2011 Zanimivi oglasi! Napisano 21. junij, 2011 jst mam tut airbage v avtu pa 100000 kilometrov manj moja enako.. Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. 0 Napisano 9. maj, 2011 Kon?ne hitrosti va?ih mazdic? Napisano 9. maj, 2011 183km/h po specifikacijah. po stevcu bos nekje na 190 prisu, mogoc kak km vec odvisno kok laze. Povsem dovolj, nisem jst tip ko bi teral v nedogled, ce masina ni sposobna tolk iz sebe spravit Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
.Sašo. 0 Napisano 9. maj, 2011 Kon?ne hitrosti va?ih mazdic? Napisano 9. maj, 2011 140 pred velkim servisom (nasledn teden ) je sploh ne mislim terat, sm kr ne?n z mojo.. p.s. Glede na to, da je samo 90 konjska 1,5ka pa ma tud kila?e precej se nimam kej ogla?at v tej temi Captain Slow za volanom. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Captain Slow za volanom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani