Osebni mi ni najbolj v?e?, posebej zadaj ne (kot nek ceneni Korejec). Notranjost pa se mi zdi bolj Photoshop, saj so vrata in stikala dobesedno enaka. Upam, da na koncu res ne bo tako...
Pri prej?njem avtu (Freelander TD4) sem si dodatno dal vgraditi Webasto grelec z vklopom na daljinski upravljalnik ali pa preko timerja. Pri TD4 je bila vgradnja dokaj poceni saj je v bistvu ?lo za nadgradnjo ?e vgrajenega grelnika. Pri Mazdi 5 sem se pozanimal in stane vgradnja z grelnikom in daljinskim upravljalnikom cca. 1000?. Ali ima mogo?e kdo od foruma?ev tovrstno zadevo vgrajeno? Moram povedati da je tovrstna zadeva super - ?e posebej ?e nima? gara?e. Pol ure pred vstopom v avto daljinsko vklopi? grelec, ki za?ne greti vodo, ko dose?e dolo?eno temperaturo se vklopi notranje prezra?evanje in zelo dobro ogreje avto - odmrzne led, stopi sneg, pa ?e sama ma?ina je zagreta na skoraj delovno temperaturo - vse skupaj ob minimalni porabi dizla.
Mazdini dizli imajo serijsko ?e vgrajen grelec, ko je zunaj temperatura pod 4. stopinjami in izklopi, ko motor oz. voda dose?e delovno temperaturo. Na to delovanje nima? vpliva.
Je pa mo?no grelec dogradit z daljinskim vklopom, samo mi je 1000? malo preve?.
poraba... za moje pojme super, najmanj?a 6.44 l/100 km, najve?ja 6.96 l/100 km (prvi tank)... druga?e pa lahko porabo mojga avta spremlja? na tukej uporabnik dolenc1977 (bi si dal v podpis, pa ne znam )
Na kak?ne relacije to vozi?. Jaz imam porabo venod okoli 7l/100 km +/- par %.
Pa motor je v FL M5 enak, razen nekaj sprememb v SW, filter in ostale zadeve pa so
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se opravi?ujem, pod Novice pa nisem gledal............
Se mi je zdelo, da bolj pa?e v "Splo?no debato", kjer bi naj bile novosti, ipd....
Lp,
Tema se lahko zaklene.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani