Tako je, to je pravo original olje za Mazdo cx3 in 3 (bencin).
Danes prevzel avto iz prvega servisa - Interclass Ljubljana. Cena 117eur z mojim oljem + updatal softwer + oprali so (zunaj in znotraj) mi ?e avto, tako da sem zelo zadovoljen s servisom. Da o prijaznosti in ustre?ljivosti sploh ne govorim, ker so super
Lepo, tudi jaz sem za?el dolo?ene usluge koristiti pri njih in jih bom vedno bolj. Npr. za dolo?en originalni rezervni del so ?e drugi? ponudili dokaj ugodno ceno, v BTC-ju pa je bil del dra?ji in ?e povedali so, da pri tej ceni premalo zaslu?ijo. Pa sem v garanciji servisiral pri njih.
@Robert, vsak ima pravico o ?emerkoli razmi?ljat, je pa hec v tem, da ?e ima nekdo v ?tartu najvi?jo ceno od ponudnikov, potem bo te?ko pridobil kak?ne odjemalce in tudi ?e bi nekdo dobil domnevne %, pa je kakr?enkoli % od 0 ?e vedno NULA, ?e me moja matematika ne vara.
Pri tem razmi?ljanju o %, pa lahko kar povem, da smo vsi iz vodstva MK v VSAJ povpre?nem gmotnem stanju, tako da bi na ra?un tega, da kdo od na?ih ?lanov kupi gume, se mi zdi blago re?eno podlo, saj se trudimo za dobrobit na?ih ?lanov, nikakor pa ne slu?imo na njih. Celo obratno; ko se vozim podpisovat razne pogodbe o ugodnostih - DELAM TO NA LASTNE STRO?KE (jah o?itno sem ?udak, ampak nikakor ne lopov, pa? verjamem, da ?e nekaj dela? z dobrim namenom, ljudje to vidijo in se ti tudi z dobrim vra?a)!
Kar se Bartogovih cen ti?e, na?im ?lanom na navedene cene zagotavljamo 25% popust, za dolo?ene tipe pnevmatik pa ?e krepko ve?!
Sem se pa? moral malo razpisat, ker ?e ?esa ne prena?am so pa podtikanja in natolcevanja, jao kot ka?e smo ljudje v na?i ljubi RS res ?e tako ?rnogledi, da izpade kot da nas na vsakem koraku ?eli nekdo ogulit.
?e sem kogarkoli s svojim pisanjem prizadel, se iskreno opravi?ujem, napisal pa sem izklju?no resnico in ni?esar drugega. No pa gremo nazaj na naslov teme.
To?no tako si odgovoril, kot sem jaz napisal. ?e ima nekdo cene v plafon nato pa da popust je zame ?udno. Dostim kupcem pa je v?e?, ?e dose?ejo ve? popusta, pla?ajo pa enako.
?e nekaj informativnih cen, ki so bile poslane s strani podjetja Bartog d.o.o.
Na te cene je ?e dokaj lep popust, katerega lahko javim le privat..
Upam, da pride seznam komu prav, nikakor pa ne mislit da ima kdo od nas kak?ne % od prometa, ?e se kupijo gume pri kak?nem od na?ih ponudnikov ugodnosti. Komur uspe dobiti ?e kje drugje ugodneje, pa toliko bolje
Ja continental 5 72e. Do 60e, ki je uradno dobavljiv mara biti res popust. Pa to na privat, zelo zanimivo. Sploh nisem razmi?ljal o procentih.
Pravijo, da je ?lahta ali prijatelj najdra?ji (zlatarji ali provizije). V Ljubljani Continental premium 5 195 65 15 dobrih 60e brez ?lanstva raznih klubov.
Uradni servis Suzuki 105 z ra?unom, uradni servis mazda 3 210-250 z ra?unom (samo za primerjavo), neuradni servis Pelko 110 b.r. Ti pa vsaj vgradi dele, ki jih ra?una. Priporo?am.
@Sirius, ampak potem je ta placebo efekt v avtomobilskem ?tevcu. Res je, da so razlike danes manj?e, kot so bile neko?, ampak ?e vedno od 150 - 200 km na tank, kar ni tako malo. En hiter kme?ki izra?un: ?e naredi? 1000 km z enim tankom, potem je vsak ?esti tank "zastonj", ?e naredi? pribli?no 200 km ve? na tank. Meni osebno se tudi "samo" 70 EUR pozna, ali koliko pa? nalijem v en rezervoar. In ker tankam v?asih tudi 5x mese?no, smo pri tej cifri v mesecu dni, kar je pribli?no 840 EUR na leto. To pa je ve? kot pla?a povpre?nega Slovenca.
V primeru, da denarja ne bi potreboval, pa zakaj bi nalival gorivo in podpiral lopove, tajkune in ostalo golazen, katero podpira na?a preljuba dr?ava? Naj se kopi?i na kupu (?e bi se vsaj...)..
LP, M
Jaz ti verjamem. Pri meni je razlika 450 km na tank.
V Italiji se tako vozijo....tekoce, ker tutor hudo kaznuje tudi pocasne na levi. Desen pas je toralno zaseden s kamioni a imajo prepoved prehitevanja na dvopasovnicah, levi pa tece normalno ceprav v koloni a stalno tekoce 120-130 in ne rabis persena.
Pac sva si razlicna, jaz sem dinamicen in vkljucen v promet, ki vkljucuje tudi spremembe omejitev med potjo, se pa strinjam z originalno trditvijo da so pocasni vozniki enako ali bolj nevarni kot hitri. Pocasni vozniki so pasivni in ne spremljajo dogajanja okoli sebe, se vec zivijo v prepricanju da je njihov nacin voznje izredno varen in zato se ne ozirajo na promet okoli sebe.
Nisva si razli?na. Pa? mora? pri dinami?ni vo?nji spreminjati hitrost vo?nje, od hitrih odsekov do malo manj hitrih. Vklju?en v promet pa si isto kot ostali Ni? bolj in ni? manj. Pri dinami?ni vo?nji pa je res treba bolj paziti okrog sebe. Zakaj bi pazil nate tisti, ki ga prehiteva?. Vsak ?lovek, posebej pa pri nas je malo egoist. O nevarnosti po?asnih in hitrih voznikov pa.... Po?asni so nevarni za hitre, hitri pa za po?asne voznike. ?al pa ne moremo ni? spremeniti. Pri nas je hitrost teko?e vo?nje po avtocesti skoraj enaka kot po obvoznici . ?e pa ho?e? hitreje pa pospe?uje? in zavira?.
Tudi slu?ajno ne dojame? bistva...beri ?e enkrat.....
Ne gre se za omejitev. Levi pas je izklju?no za prehitevanje, pa ?e vozi?, 80, 100, 110,140,190,350....
?e z 90 nekdo prehiteva nekoga na 80 je tam upravi?eno, ?e pa se nekdo vozi 100 po levi, na desni pa nikogar je narobe, hudo narobe
ti si o?itno tisti butelj, ki se vsede na pas in re?e saj grem 130, zakaj se naj ti umikam, kaj je narobe....TO JE NAROBE!!
Izgleda, da se voziva po drugih cestah V nobeni dr?avi ne bodo vozili, kot si ti ?eli?. Povsod je kdo, ki ga mora? tolerirati. Kot sem omenil so to ve?inoma stari po 60. ali 70. letu in zreli za zdravni?ki pregled. Druga?e pa Persen pomirja. Sprijazni se.
Pa ne rabi? videjev, da ti tudi jaz povem da me dnevno ve?krat pogrejejo po?asne?i, ?e najve?krat na na?i najhitrej?i cesti, kjer se cjazijo 100 na uro po praznem levem pasu ob praznem desnem pasu!!!!!!!
P.S. in nisem edini.....vpra?aj labija, bossa, itd itd
Oprosti, nimam kaj spra?evati cenjenih omenjenih, ker se na tvojo ?alost tudi jaz vozim po cesti kar nekaj ur na dan. Ker pa vozim ve?ino km po predpisih nimam ravno toliko takih primerov ali pa imam dovlj urejen ?iv?ni sistem. ?e pa se vozim po avtocesti, namesto predpisanih 130 med 150-160, pa imam tudi jaz na prehitevalnem pasu po?asne?e.
Ni res, predstavlajate da imate takega drka?a pred sabo 20-30 kilometrov in ga ne morete varno prehitet, da bi se lahko naprej peljali po predpisani omejitvi, potanete kaj ?iv?ni in nervozni, to je potem ?e varno kljub temu da se peljete 20 km/h manj kot je dovoljeno ?
Osebno mislim da ne id a so potem kre?i tud zaradi takih "dirka?ev".
Eno vpra?anje, pa ne mi zamerit. Kolikokrat se ti to zgodi?. Seveda, ko vozi? po predpisih (50, 60,110, 130km/h)? Malo ve? ?ez kak?en vikend, druga?e pa najve? parkrat na mesec. Ostala tvoja nervoznost pa je obe?ena takim voznikom. Po 30. letih normalne vo?nje po na?ih cestah ?al ne morem kupit tvojih trditev.
Pol podpirate vo?njo 20 km/h pod omejitvijo ? Oziraoma to je super ?
Ali misli? voznike koles? Vozniki avtomobilov to po?nejo zelo redko. Na prste roke. Taki so ponavadi starej?i in zreli za zdravni?ki pregled. Govorim o vo?nji po predpisih (obvoznica , vo?nja v mestu itd.)
Ker je to tako redek primer, da policajev ni zraven. Veliko ve? Twingo vozil kaznujejo zaradi prehitre vo?nje. Znajo biti ?ivahni veliko bolj, kot BT50.
Po?tenih prodajalcev je na prste. ?al je brt bil preve? samostojen in zaupljiv pri nakupu. Ali se motim, da je kupoval brez pomo?i kakega avtomehanika ali poznavalca te stroke?
Ra?un, ki si ga pripopal mora imeti ime, naslov, ?ig in podpis podjetja (servisa). Mislim, da si prikazal nov format , ki je skraj?ani A4 za glavo in ?ig. ?e pa je to original, pa razmisli o pla?ilu oziroma nepla?ilu njihove storitve.
No, in ta tema je zamrla. Na tak na?in in hvaljenje dolo?enih je vpra?anje, koliko ?asa se bo ?iril ta forum v korist Mazda voznikov. Upam, da ne bo obstal na teh par deset aktivnih ?lanov.
sori ampak na lepe oci ti nihce ne bo dal popust..tako pac je..dajo ti popust ko pri njih kupis nov avto,skoz pri njih servisiras itd..potem pa se lahko kj zmenis drugac pa zal ne gre..
tudi zenska ti ne nudi vse ugodnosti na prvi zmenek ali pac..ampak potem ves da ni neki vredu.. joke..
Kot vedno pi?em iz lastnih izku?enj. Moj avto je kupljen nov pri ?tajerskem uradnem zastopniku, tam servisiran uradno vsak servis. Nato servisiran pri ljubljanskem uradnem zastopniku. Zato vem cene in popuste. Take popuste dobi samo ?enska ali oseba, ki ?e prvi zmenek.....(joke).
Sej si lahko uzames en dopoldan pa preklices use uradne servise in vprasas po tocni ceni Bos dobil verjetno najbol relevantne podatke Naj nebi blo razlik ampak ze samo zaradi urne postavke dela so lahko kar obcutne razlike...
Pri prejsnem swiftu me je uradni servis v Kranju stal skoraj 40% manj kot v LJ... Seveda nisem 3x razmisljal in vozil v Kranj pac
Na uradnih servisih Mazda ravno ni velike razlike glede na redne servisne intervale (sem vzel ve? kot dopoldan za informacije o ceni uradnih serviserjev). Ura dela je pa res ovrednotena po normativih zlatarjev vendar je tudi podobna povsod po koko?ki. Razlika nastane pri ?lanih mazda foruma (npr. od dobrih 700 do 1300 ali ve?). Zato sem tudi vpra?al, kje je ta uradni bo?i?ek, ki popravlja toliko ceneje. Nato pa je odgovor velik popust, poznam strica, ker sem lep in podobni odgovori, ki ve?ini ne pomagajo ni?. Rad bi, da se javi navaden dr?avljan, ki je ugodno servisiral na uradnem servisu brez nekih takih popustov oz poznanstev. Izgleda, da tak uradni servis ne obstaja ali pa so ?lani, ki koristijo njegove usluge zelo skrivnostni.
Samo servis pa jermenica je dalec od velikega servisa kaj pa zobati jermen s sponarjem, sponar mikrojermena? To je tisto ta glavni in najdrazje??
Ker je naslov o velikem servisu (obseg dela in zamenjav je poznan) in je o tem tudi bilo govora smatram, da je to bilo vse to zajeto pod besedo servis. Uradni servisi pa po mojem prebiranju forumov odstopajo glede na stranko tudi po ceni za ve?kratnik desetih procentov (vsaj tako je napisano s strani uporabnikov razli?nih avto forumov). Zato sem zastavil to vpra?anje. ?e je kje uraden servis res ugoden, bi bilo dobro in po?teno, da si obiskovalci Mazda foruma izmenjajo informacije in celo izvejo lokacijo. Glede na povpre?no starost avtomobilov obiskovalcev in ?lanov foruma se upam trditi, da noben ravno ne pobira denarja po cesti.
Hvala za odgovor. Vidim, da se rad pohvali?. Kot sem razumel, so bila vpra?anja normalnih ljudi (dr?aljanov) o ceni servisa. Ti pa si povedal ceno, ki ti jo najverjetneje omogo?i nek sorodnik ali poznan na uradnem. Govora je o cenah brez poznanstev, ?e sem prav razumel. Ali pa se motim? Brez zamere.
ma js sm dal 790? na uradnemu. komplet servis + jermenica alternatorja in premontaza ene gume.
Koliko popusta pa so ti dali na uradnem servisu? Ali je tak?na cena za vsakega dr?avljana? Meni so hoteli za olje, oljni, zra?ni, mikro in sve?ke 320E.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepo, tudi jaz sem za?el dolo?ene usluge koristiti pri njih in jih bom vedno bolj. Npr. za dolo?en originalni rezervni del so ?e drugi? ponudili dokaj ugodno ceno, v BTC-ju pa je bil del dra?ji in ?e povedali so, da pri tej ceni premalo zaslu?ijo. Pa sem v garanciji servisiral pri njih.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani