Skoči na vsebino
mazda 323f bg
Napisano

?ivjo!!!

brat ima en problem in sicer pri mazdi 323f bg 1.6 91 let. ko je motor topel za?ne cukati in ko za?ne dodajati gas za?ne tudi bolj cukati, ko se pa ustavi mu pa avto crkne . zamenjala sva ?e: senzor za temp. hlad. teko?ine, ?obe, " fulgazer" , lambda sondo, sve?ke, v?igalne kable, prilagam slike lambde sonde , ko sva jo dala dol je bla ful ?rna.. kaj bi lahko bilo narobe ?

Objavljena slika

Objavljena slika

za vse odgovore se ?e naprej zahvaljujem

lp yanko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda323f bg
Napisano

?ivjo

sestra ima mazdo 323f bg letnik 91 in ima problem z "?ibedahom", ki se no?e odpreti oz. ?e ga z notranje

strani malo potisne? ven se za malenkost dvigne pribli?no za 10 stopinj potem pa obstane.

kaj bi lahko bilo narobe ? :ne vem:

varovalke so bile pregledane in so OK.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f
Napisano

?ivjo

dobil sem nove v?igalne kable in jih zamenu, vendar se z avtom dogaja isto. ?eprav v?asih pri obratih od

3000 pa do 4000 obrat/min se za?ne avto " du?iti" in izgubi mo?, tako da moram voziti z velikimi obrati.

ko avto ustavim padejo obrati tudi na ni? in avto spet "crkne".v?asih avto te?ko v?ge in tudi mo? komaj da dobi ( auspuh je pa tudi ful ?rn ampak kadi pa ne) :angry2:

lp janko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f
Napisano

?ivjo

sem pregledu avto in ugotovu da je ve? al mn use uredu sem pa najdu problem na v?igalnik kablah.

pono?i ko je avto v?gan je na kablih videti kako " potujejo" iskrce do sve?

je mo?no da je to krivo ?

lp janko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.