ni sam cena problem pri nas, budale od prodajalcev so vecji problem...
nikol ne bom kupil diske/splocice v sloveniji. never
Pa ponavadi ko kaj naro?a? nikol ne dobi? dobre robe, ali ne pa?e al nekaj ni vredu....kot da nimajo vseh podatkov da bi lahko naro?ili dobre in prav dele!
Predvidevam, da so une poceni blackstuff, dra?je pa green ali redstuff? ?e so greenstuff so po doma?e povedano kurac (rabijo, da se segrejejo obenem ne primerjo ni? posebno dobro), pri redstuff pa vedi, da so malo bolj agresivne in prej po?rejo diske. Blackstuff pa so za normalno vo?njo, kao primerljive originalnim.
ahm...hvala...bom kar naro?il, ker pri nas po trgovinah so kar drage
Ene 2x, naro?ena roba je pri?la v cca tednu, v naro?enem kompletu so vse 4 plo??ice za eno akso. Po?tnina se izpi?e ko zme?e? v ko?arico, nadaljuje? z izpolnjevanjem ter izbere? dr?avo Slovenijo. V glavnem zelo dobra spletna trgovina.
Pol moram naro?it 1x sprednje plo??ice in 1x zadnje plo??ice?? ...ker jaz sem mislil da treba naro?it 2x sprednje in 2x zadnje, da pol dobim komplet plo??ic ....
Katere plo??ice pa naj kupim, tiste cenej?e za 20eur, ali tiste dra?je za 50eur???(mazda 6, 2.0 diesel,2003)
Hvala ,upam da mi bo avto dobro in predvsem dolgo slu?il ... glede zamenjav teh stvari, si jih zamenjam sam, saj sem kar doma? v "?raufanju" avta , vendar ?e z mazdo (diesel) nisem imel izku?enj ...bom prebral forum, pa upam da izvem kaj novega
V?eraj sem kupil mazdo 6 CD136TE (letnik 2003), bral sem forum in sem zasledil pogovore glede teh bakrenih podlo?k in ?i??enja karterja. V kratkem ho?em zamenjat motorno olje in filter za olje in bi pol tud menjal te bakrene podlo?ke in s?istil karter.
Kje lahko najdem kak opisan postopek, glede teh bakrenih podlo?k??ali pa kak?ne slike? kako se to izvede...
ja saj...sam problem je lih v tem da lahko dam max 6000eur, saj sem ?e ?tudent in nimam nevem kakih prihodkov...sem bil danes malo v MB-ju in sem na?el eno lepo mazdo 6...tak da verjetno grem drug teden po njo ... zgleda pa oky
Sem nov na forumu in se odlo?am za nakup mazde 6 (diesel) v rangu tam do 6000eur.
Za vikend bi rad ?el pogledat ta avto in me zanima ali ga kdo pozna in kako je kaj s temi avti?
Na kaj moram bit pozoren? Druga?e se mi zdi avto zelo lep in po opisu ima tud ogromno opreme. Se mi pa zdi tud ?udno da ni slovenskega porekla, zgleda da je bil uvo?en. Sicer ?e nisem kontaktiral lastnika, vendar ga ?elim tokom dneva poklicat in se dogovorit za ogled.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mazda 6 CD136 TE
Povezava za deljenje
Deli na druge strani