Skoči na vsebino
zimske gume
Napisano

jest sem lansk let v btc-ju obra?al (po parkingu) ?e predno je pri?lo polovico forumovcev iz avtomobilizma :) ...mam sre?o da ga mam ?ez cesto, in policaji so se mimo peljali in nobeden ni ni? te?il. Bom vidu kaj delajo matadorke :blink:

Pa kaj se ?pana?, Grega!!! :hohoho::D (ne mi zamerit)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Midve sma se peljali 170 km/h, ve? se nisem upala pritisnat. Sam, morete vedeti da je to za mene ffuuulll velik( to je tako kot bi se vi peljali 250km/h in ?e ve?). Mene je ffuuulll strah hitrosti. :( Kadar se peljem v f-ki, zmeraj vpijem, ker Mazdilak kr pohodi plin (mene sploh ne upo?teva).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z 350
Napisano

V Dandotovi ko?i pa res nebi rad bil. Tak fajni avto si je kupil, zdaj ga pa nima ?asa vozit. Bo moral kakega prijatelja prosit za uslugo :hohoho:

Dando prav rad bi ti pomagal, ampak moram ?e pri svojmu noter spravit 1 tedenski post. :bravo:

No zato ga pa lahko meni posodi, jaz nimam pa kaj not spravljat :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z 350
Napisano

Dando, baje si danes Mazdilaka malo popeljal naokoli, in je ?ist navdu?en. Da je pa on navdu?en nad kak?nih avtom, ki ni mazda, pol more biti pa res fajni. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z 350
Napisano

oooo si pa kot drugi Reneé, njemu ni dovolj samo ena natakarica :hohoho:

O super, Violet, jaz navijam za tebe. Daj ga!!!

:jupiii::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ve?er - test nakupa Mazade6
Napisano

jaz bom ?e malce po?akala, da sli?im ?e kak?ne nepristranske komentarje ;)

?al nimam ?lanka v digitalni obliki

Wildcat ne se skirat, Velenj?ane so ?e najmanj po?infali.

P:S. Wildcat kdaj grema na pija?o?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.