Skoči na vsebino
Mazda3 2.0i GTA
Napisano

?ivjo,

Sam sem si lastil Mazdo3 GTA letnik 2005. Avto je imel prevo?enih realnih 90000km. V ?asu lastni?tva sem imel z avtom kar nekaj te?av in sicer menjal sem 2 kolesna le?aja sesalni kolektor, senzor za xenon na zadnji osi in pa sinhron 3 prestave. Kaj pa vem verjetno sem imel smolo. Druga?e se pa avto pelje super poraba po mestu cca 9 do 10 litrov leracija pa okoli 7 odvisno kako te?ko nogo ima?. Ve?ji stro?ek sigurno predstavljajo gume saj so nestandardne dimenzije 205 50 17. Jaz pod 120 eur gume nisem na?el. Na koncu koncev pojdi avto pogledat pa bo? videl v kak?nem stanju je in pa koliko km ima prevo?enih. Ima pa kolega Mazdo 3 GTA pa nima nobenih te?av. Edino kar je menjal je bil balast za xenon. Predvsem bodi pozoren tudi na rjo zadnjih robov na blatnikih in spodaj na vratih in pragih. Toliko iz moje strani bo ?e kdo mogo?e kaj ve? povedal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

S ?im o?istiti stekla na avto
Napisano

Pozdravljeni,

Barvali so mi zadnji odbija? in sedaj so stekla na avtu motna ali od ?pric kita ali mogo?e od barve. Zanima me s ?im naj o?istim stekla ker je zelo mote?e. Ali lahko uporabim nitro razre?ilo, alkohol ali kaj drugega?

Hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opora za nogo
Napisano

Odli?no zgleda. Zdaj jih bom definitivno kupil. Kako pa je glede same vgraditve teh plo??ic, so bile kak?ne te?ave, razen tega da so pa? drugi vijaki?

Ne nobenih drugih te?av ni bilo pri vgradnji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Opora za nogo
Napisano

kako pa?ejo vijaki za pritrditev???

Montiral mi jih je kolega in je moral malenkost preurediti oziroma ni mogel dati vseh originalnih vijakov ki so zraven ampak je uporabil druge vijake.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 GTA sve?ke
Napisano

?ivjo ali ima mogo?e kdo katalo?ko ?tevilko za sve?ke za Mazda3 2.0i 110KW letnik 2005, oziroma mogo?e kdo ve kje bi jih lahko dobil saj je cena na uradnem servisu precej visoka. Klical sem ?e par trgovin vendar jih ni na zalogi ali pa ne vejo katere so prave.

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pelko servis
Napisano

Za moje pojme (ker nisem iz teh krajev) je najla?ja pot npr. iz smeri Ljubljane po stari cesti proti Kranju, skozi Medvode in ko zavije? na dvojni deteljici za ?kofjo Loko je ?ez ~ 1km odcep levo za Senico. Gre? 1km, nato desno ?ez most, ovinek v levo in ?e ~200m do cilja na desni. :ouje:

OK hvala sem ga na?el.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.