mene zanima kak?ne so va?e izku?nje z Mazdo 3, 2,0i druge generacije. Ali imajo ti modeli kak?no hibo? Kak?en je avto, kako se vozi, kak?na je poraba? V glavnem bi prosil za ?imve? izku?enj, ki jih imate. Aja pa ?e nekaj me zanima. V ?em je razlika med Mazda 3 Sport 2,0i TX PLUS NAVI in Mazda 3 Sport 2,0i GTA Navi?
Zdravo. Ponovno imam nekaj vpra?anj. Kaj mislite o sistemih, kjer se vbrizgava teko?i plin? Temparatura izgorevanja naj bi bila ni?ja, mazanja ventilov naj nebi potrebovali. Ima kdo to vgrajeno? A je to res toliko bolje kot vbrizgovanje v plinastem stanju?
kako je pa kaj s sve?kami? je potrebno imete posebne za plin? Zdr?ijo manj ko vozi? na plin? So mogo?e ?e kak?ne druge stvari, ki jih je potrebno pogosteje menjati ?e ima? plin?
Moj kolega ma na istmu motorju od G1.... jst pa na M5.
Ima? mogo?e informacije za koliko se mu je pove?ala poraba oz. kolik?na je poraba plina? Aja in pa kak?ne so cene servisa pri G-1?
Zdaj odvisno koliko km prevozi? na leto oz. koliko jih ?e misli? prevozit, predno menja? aktualno vozilo (obstaja sicer tudi mo?nost demonta?e oz. prenosa v naslednje vozilo). ?e dela? samo npr. 10.000km na leto, mislim da zadeva ni smiselna, odlo?i se pa sam.
Cena vgradnje je nekje cca. 1100 - 1200 ?, vklju?uje pa strokovno vgradnjo, garancijo in pa izdelavo a testa (vpisano v homologacijski karton?ek).
Na leto prevozim najmanj 20000 km. Tako da kolikor sem ra?unal bi se mi povrnilo v pribli?no dveh letih. Avta nimam namena menjati ?e kar nekaj let. Gled cen pa so malo vi?je, kolikor sem spra?eval, med 1.400 in 1.500 ?.
Aja pa ?e nekaj. Ko sem klical v Plineks so mi priporo?ili sistem Zavoli, ker naj bi bil "prilagojen" samo za mazdo, poraba naj bi se malo pove?ala, mo? naj se nebi izgubila. Kaj mislite o tem?
zanimam se, da bi si vgradil avtoplin v svojo mazdo 3 1.6 l. 2006. Pa me zanima ali ?e ima kdo to vgrajeno v mazdi 3, kateri sistem in izku?nje s sistemi. Seveda bi prosil tudi ostale, da povedo svoje izku?nje o sistemih in monta?erjih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo,
mene zanima kak?ne so va?e izku?nje z Mazdo 3, 2,0i druge generacije. Ali imajo ti modeli kak?no hibo? Kak?en je avto, kako se vozi, kak?na je poraba? V glavnem bi prosil za ?imve? izku?enj, ki jih imate. Aja pa ?e nekaj me zanima. V ?em je razlika med Mazda 3 Sport 2,0i TX PLUS NAVI in Mazda 3 Sport 2,0i GTA Navi?
Hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani