Sicer sem pa starega Mondea odjavil in ga porinil nazaj v gara?o, ker nikakor nismo uspeli usposobiti klime. Probali smo ?e vse ?ivo od menjave kompresorja, hladilnika, cevi... ampak o?itno je ?e vedno nekje uhajal plin. Bo pa? za rezervo. Kupil sem pa malo novej?ega iz leta 2011/11.
Je ?e ekobustan 1.6. in vizualno identi?en tistemu, ki ga ima moj foter. Njegov ima sicer malo ve? opreme, ker 2.5t niso niti delali v osnovni izvedenki.
Ceno sem uspel zni?at ?e za 500?. Upam, da bo za naslednjih 10 let.
Ne, "headbang" pove vse. Meni se je tako ali tako zdelo, ker imam kolege, ki uva?ajo avtomobile iz ZDA in Nem?ije in je pri nas katastrofa. Kot da ne bi uva?al avta, ampak vesoljsko ladjo. Volan, smerniki in pasovi so ?e najmanj. A dam predlog vladi?
Pri?el je Angle?, ki si ureja stalno bivali??e v Sloveniji in tudi za avto zdaj ureja homologacijo. Vseeno, sploh nisem vedel, da je bila B-serija tudi 7 sede?na...
Homologacijo? O bogi reve?... Kaj vse mu bodo na?li.
Saj ?e se ne motim je bil udarjen in se je nepopravljen prodajal za 3500. Pa tako nima veze,ker je cel nos ena sama plastika.
Je bil ja, ampak nisem to?no razumel kje. Baje ga je kupil za neko tako ceno, ker ga je ?elel za dele, potem ga je pa porihtal. Bom ga ?el pogledat in ga morda vzamem.
Tole je polovi?na cena,?e bi imel kaj ??? fraj bi ga takoj vzel in zavil v vato .
Je ne? Sicer je baje malo kozmeti?no udarjen po blatniku in odbija?u, ampak ni? nepopravljivega. Streha baje ne pu??a niti kaplje. Rje tudi naj ne bi bilo. Jaz imam isti namen - da bi ga vzel, zavil v folijo in potem po?asi rihtal. 9 let ?e ima do oldija.
Pozna kdo ta doti?ni voz? LT1 je sicer kar te?ko dobit, ?e posebej evropskega oziroma slovenskega. Nekaj mi je sicer jasno; 305KM verjetno ni, ker tisti ima Ram-Air. Ampak tudi 285 ihahajev bi bilo (zaenkrat dovolj)
Rabljen avto... Vsekakor je la?je iti v salon in kupiti novega pa vsaj ve? pri ?em si (recimo). Je pa res, da si ga marsikdo ne more privo?it. Jaz jih sicer redko nabavljam, ker "tistega" i??em ve? tednov, v?asih mesecev. Ampak ko ga najdem, ni va?no iz katerega dela Slovenije je. Dva sem vzel na Dolenjskem, dva na ?tajerskem in enega na Gorenjskem. Vsi so bili odli?no ohranjeni, ?eprav ne najcenej?i. Ampak ugotovil sem, da se spla?a dat malo ve? in ga dobi? od lastnika, ki ga resni?no ceni in ga ne bo dal za vsak denar. Sicer se ?e po notranjosti vidi odnos do vozila. Vzdr?evanje je velikokrat povezano s stanjem notranjosti. Vsaj po mojih izku?njah. Ima? pa seveda tudi take primerke, ki so zapu??ine kak?nega podjetja v ste?aju. To so pa jackpoti
Kolega ima takega ?rnega, ampak s turbom. Zadeva ima nekaj ?ez 300KM in leti kot sneta sekira (cca 4,5s do 100), ampak poraba je tam na ravni ameri?kih muskulatur iz 80-ih let.
Ta malomarnost drugih je v?asih res sitna. ?e ?e svojega pleha ne marajo in brez ob?utka mahajo s svojimi vrati naokoli, naj vsaj pazijo na druga vozila. Enkrat je ena tresnila po mojem avtu medtem, ko sem sedel noter. Sem odprl vrata in vpra?al, ?e ne zna normalno vrat odpirat, nakar me je baba pogledala s svojim prezirajo?im pogledom in ?la naprej. Ni? oprosti, sor?i ali kaj podobnega. Pa za to mojo 20 let staro gajbo mi je bolj ko ne vseeno, ampak marsikdo pa ima nov avto in bi ga rad ohranil v dobrem stanju do prodaje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer sem pa starega Mondea odjavil in ga porinil nazaj v gara?o, ker nikakor nismo uspeli usposobiti klime. Probali smo ?e vse ?ivo od menjave kompresorja, hladilnika, cevi... ampak o?itno je ?e vedno nekje uhajal plin. Bo pa? za rezervo. Kupil sem pa malo novej?ega iz leta 2011/11.
Je ?e ekobustan 1.6. in vizualno identi?en tistemu, ki ga ima moj foter. Njegov ima sicer malo ve? opreme, ker 2.5t niso niti delali v osnovni izvedenki.
Ceno sem uspel zni?at ?e za 500?. Upam, da bo za naslednjih 10 let.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani