Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Takrat ko z gumbom toliko preklika?, da ti poka?e povpre?no porabo (AVG), potem ta isti gumb samo zadr?i? za 2 ali 3 sekunde in se bo za?elo prera?unavanje od za?etka. :bravo:

Aha hvala... :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Od kar imam zimske nisem resetiral. Na za?etku sem imel 8,0 kasneje je poraba narasla na 8,2.

Eno Off-topic vprasanje kko resetira? porabo k je ?e pou leta skos ista :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Hmm... danes sem ?e preizkusil malo druge stvari... avtoradio deluje malo bolj slabo in nima niti radia z cd-jem :/ zadnja desna okna se ne odpira, nima navigacije kot pi?e, niti nevem kje bi se vkloplo gretje sede?ev... nekako nisem nekaj navdu?en :) kot dokazilo da je bil narejen veliki servis pa mi je pokazal slike jermena kjer se ?e jasno belo vidijo napisi... :) s tem da mi je danes za?el mutit da dobim samo en mesec garancije... :/ vedno ko bolj se oddaljujem od tega avtomobila.... pi?e da so bila julija menjani diski in zavorne plo??ice pa ob pogledu na njih se mi ne zdi tako... imam jaz na mojem audiju stare 2leti in izgledajo dosti bolj?e..

gretje zicev se vklopi pri sredinskem naslonjalu za roke...?udi me da avto nima vsaj CD radia

za tako opremo je avto predrag ampak to je sam moje mnenje poglej druge mazde za tak dnar pa bo? videl...kar se pa ti?e dokazil pa slike niso nevem kaj naj ti da raje ra?une pa bo? takoj vedu pri ?em si...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Dvd za vzhodno evropo dela samo na ?estkah od 2006 letnika naprej, ko so pre?li iz Panasonic sistema na Denso. Za starej?e letnike pa lahko zrihtam dvd z zahodno evropo iz leta 2008. ?e ima kdo ?estko letnik 2006 z original navigacijo "ni touchscreen" mu lahko zrihtam dvd z vzhodno evropo.

Pa ?e razlika v dvd enotah:

PANASONIC letnik 2002 do 2005

post-6180-1332272146_thumb.jpg

DENSO od letnika 2005 do 2007

post-6180-1332272238_thumb.jpg

Jst mam tole varjanto od panasonica pa me zanima ?e pol obstaja kaj za Slovenijo...original navigacije mi pa sploh ne odpre :angry2: mogo?e gdo ve zakaj? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Vse je na forumu - iskanje uporabita

to si se mi zdi ?e ti enkrat objavil a je to tisto ko menja? tip za ?tetje km ko izbira? med Trip a in Trip B?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kako pa se naredi kalibracija? S priklopom? Meni ves ?as ra?una 5-6dl preve?...

u to pa tut mene zanima men ka?e premau tut okol 6dl :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.