Skoči na vsebino
Nakup Mazde6 III (GJ oz. Skyactive)
Napisano

kolikor je meni znano je Revolution Top na voljo samo pri FL modelu.

Pri pred FL je bil samo Revolution in Revolution SD.

Skoda da nisi pocakal na Facelift, jaz sem jo narocil pred 2 tednoma in sicer SPC G192 z Revolution Top opremo, pride pa zal komaj maja

Ima? prav. Prej se je imenovala samo Revolution, sedaj pa z isto opremo R Top.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde6 III (GJ oz. Skyactive)
Napisano

Pozdravljeni

Po dalj?em iskanju konji?ka za sebe sem se odlo?il za novo ?estko, kajti oblika me je naravnost o?arala in

danes sem jo kon?no dobil. Do sedaj ?e nisem imel Mazde in prvi ob?utki so fenomenalni...

Sedaj pa me zanima, ?e kdo vozi ta avto in kako se kaj vozilo obnese?

Ste zadovoljni z njim? Kaj pa vzdr?evanje?

?e zdaj nevem ali ima avto jermen ali ketno.

Kaj pa dvd-je predvaja........

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup m6
Napisano

?e gleda? letnik po omenjenem oktobru 2005, tistega 136KM oz. 100KW lahko kar pozabi? ker ga je nadomestil 143-konjski (ki ma pa seveda na?alost dra?jo registracijo, nad 100 KW)! :P

A da pa se ?e dobit 136 konjskega 2006 letnik, ker sem tako zasledil na avto.netu.?

In kateri se bolj priporo?a 120 ali 136?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup m6
Napisano

Torej ?e prav razumem, lahko vzamem letnik 06-07 in nebi smelo bit problemov. Pa kupit ga mislim v avtohi?i. Moram pa gledat kao na slovensko poreklo in potrjeno servisno?

Kako pa glede motorjev (120, 136, 143), nevem za katerega se odlocit? A so vsi v istem rangu za zavarovanje?

Hvala za odgovore

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup m6
Napisano

Lep pozdrav.

Sem nov na forumu in imam nekaj vprasanj? Odlocil sem se za nakup m6 diesel. Vem da je bilo ?e o tem precej napisanega,vendar pravih odgovorov nisem na?el. Zanima me za kak?en motor se naj odlo?im in seveda letnik?

Letnik bi se naj gibal od 2005 navzgor in seveda brez dpf, ker sem o njem prebral same nev?e?nosti. Z avtom bom delal dalj?e relacije cca 2500km na mesec. Torej najbolj me skrbi ta dpf ker no?em imet po nakupu avta ?e dodatne stro?ke.

?e vnaprej se opravi?ujem za novo odprto temo. lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.