Pri vsakem zagonu avta mi bere glasbo iz usb-ja od za?etka. Se da kako naredit da ostane v spominu? Mogo?e kdo ve kaj o tem? Je pa predvajalnik Mazde 6 zadnje generacije pred faceliftom.
?e gleda? letnik po omenjenem oktobru 2005, tistega 136KM oz. 100KW lahko kar pozabi? ker ga je nadomestil 143-konjski (ki ma pa seveda na?alost dra?jo registracijo, nad 100 KW)!
A da pa se ?e dobit 136 konjskega 2006 letnik, ker sem tako zasledil na avto.netu.?
Torej ?e prav razumem, lahko vzamem letnik 06-07 in nebi smelo bit problemov. Pa kupit ga mislim v avtohi?i. Moram pa gledat kao na slovensko poreklo in potrjeno servisno?
Kako pa glede motorjev (120, 136, 143), nevem za katerega se odlocit? A so vsi v istem rangu za zavarovanje?
Sem nov na forumu in imam nekaj vprasanj? Odlocil sem se za nakup m6 diesel. Vem da je bilo ?e o tem precej napisanega,vendar pravih odgovorov nisem na?el. Zanima me za kak?en motor se naj odlo?im in seveda letnik?
Letnik bi se naj gibal od 2005 navzgor in seveda brez dpf, ker sem o njem prebral same nev?e?nosti. Z avtom bom delal dalj?e relacije cca 2500km na mesec. Torej najbolj me skrbi ta dpf ker no?em imet po nakupu avta ?e dodatne stro?ke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni.
Pri vsakem zagonu avta mi bere glasbo iz usb-ja od za?etka. Se da kako naredit da ostane v spominu? Mogo?e kdo ve kaj o tem? Je pa predvajalnik Mazde 6 zadnje generacije pred faceliftom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani