Lep pozdrav..... nevem ?e sem v pravi kategoriji odpru temo, pa verjetno sem odkril toplo vodo, ampak tisti ki ?e ne vedo za to stran, bi komu pr?la prav.
In sicer: na tej strani se vidi kje to?no je bila prva registracija vozila, pa ?tevilo lastnikov, in podatki o vozilu, homologacija...itd (velja pa za vozila, od kar so prvi? bila registrirana v sloveniji)
no kar se mene ti?e, ti plin odsvetujem.... sem mehanik (opel) in vidim ve? ali manj, vozila ki so predelana na plin , ne delajo pravilno.... in pol te po?iljajo iz servisa do ugraditelja plina in obratno.....
pa tudi ko vidim kako je use skupaj narejeno me prime "srat"... cevi povle?ene po celem avtu, da pol nemore? niti filta olja od?ravfat in en kup komplikacij.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A torej... meni se zdi da so vse to naredili zaradi nevarne voznje.. vsaj pri meni je blo veckrat tako
Fuck new cars ... I'm driving oldschool
Povezava za deljenje
Deli na druge strani