vem da bi lazje najdl kaksn veyron v slo,a ne obupam tako hitr
najvec me zanima za lancer,vem da ih je bilo 12 uvozeni v slo.eden je kolega iz italia kupil,dva sta sla v serbia,eni par sm na dirki vidl,tako da mora se kaksen biti pod kaksnem kozolc
mazda pa nissan iscem za kolega,ce kdo kej ve dobi dobi za pir
drug teden bom sel v lj pogledat gt-r ko je na bolha,ce prav se me zdi cist bogi
po ravnino okoli 258-262 po gps,odvisno od dimenzie gume montirane (diameter),ker je to pri blokadi rpm(7200),stevc completely off the clock,se zabije v spodni del plastika ko odbrate se narastejo.glede na to koliko je lahek(mora biti okoli 1220 kg ker imam se klima montiran),moram rect da je kar stabilen in ni nekoli feeling da ni nazdor na avto.
the best is how fast it reachs final speed,especially with high boost mode
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hi symon.aren't they common cars? just kiddin'
vem da bi lazje najdl kaksn veyron v slo,a ne obupam tako hitr
najvec me zanima za lancer,vem da ih je bilo 12 uvozeni v slo.eden je kolega iz italia kupil,dva sta sla v serbia,eni par sm na dirki vidl,tako da mora se kaksen biti pod kaksnem kozolc
mazda pa nissan iscem za kolega,ce kdo kej ve dobi dobi za pir
drug teden bom sel v lj pogledat gt-r ko je na bolha,ce prav se me zdi cist bogi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani