Brskam malo naokoli pa ne znam najt pravega podatka o tem, ali mora? imeti na prikolici (750gk) tablico, ki je enaka avtomobilski ali je lahko katerakoli (lastnikova, v kolikor si prikolico izposodi?)?
Ce ti dela na auto ti dela tudi normalno samo ne opazis. Motorcek se ne inicializira ko vzges avto ampak ko pri prizganem avtu zges luci.
Ce pa imas dnevne pa se morajo s kontaktom. Probaj ti to zvecer na steni ko se vidi.
In pa to naredi samo prvic, ce vmes med zagnanim avtom ugasas in prizigas luci se to ne dogaja.
Mogoce te to daje - motorcki se postavijo samo enkrat ob zagonu kontakta in luci.
Ma v bistvu se ne! ?e je na AVTO, se ko dam kontakt "zamaje" snop. ?e pa so lu?i na OFF, pa v?gem avto in potem pri?gem lu?i se pa lu?i samo v?gejo, brez nihanja...
Po moje ?e z ne?im prekrije? senzor ti bodo lu?i vedno delale...
Hec je da je senzor tam kjer je vzvratno ogledalo. in kjer je tudi senzor za de?. se pravi da brisalci drsajo preko in se ne da prekriti...
En kolega mi je rekel, da obstaja varjanta, ko ti na servisu v elektroniko dajo nek rele, ki vse skupaj obide. Ampak da to delajo samo na uradnih servisih za 70 ali 80? ?e se prav spomnim... A je to res ali obstaja ?e kaka druga varjanta?
na moji 6ki imam serijsko ksenonke. ?e pravilno vem, bi se morala vi?ina lu?i nastaviti vsakokrat ko v?gem lu?i.
Dejansko se mi ponastavijo samo ko imam na AVTO, ki je pa neuporaben podnevi (ker senzor izklopi lu?i). Takrat se snop lu?i spusti in nato dvigne. ?e pa sam obra?am stikalo, pa se ponavadi ne zgodi ni?. Vsake toliko se pa ponastavijo...
Je s tem kaj narobe? Ker ?e gledam ostale avte s ksenonom se jim ko v?gejo lu?i vsakokrat ponastavijo.
A tisti AVTO se da kako zaobit, da bi lu?i delale skozi ne glede na to kaj "govori" senzor svetlobe?
V bistvu bi rad zamenjal original plati??a (oziroma jih uporabljal za zimske gume), ker jih je prej?nji lastnik precej na robnikih obrusil. Pa tudi tista sredinska okrasna plstika je bolj rumena kot siva... In mi nekako niso v?e?...
Dopadejo se mi pa ena plati??a, pa bom res malo ekonomsko gledal, pa bi vzel 17" ki so cenej?e...
Tole sem dobil na spletni strani proizvajalca:
7.5x17 ET 40.0
215/45R 17 225/45R 17 235/40R 17
7.5x17 ET 50.0
215/45R 17 225/45R 17
A to dejansko pomeni, da ?e vzamem recimo ET 40 lahko nanje namontiram vse 3 mo?nosti dimenzij (oziroma dobim TUV za vse navedene dimenzije).
Imam M6, ki bi ji malo zamenjal plati??a. Sedaj imam 16", dopade se mi pa ideja o 18" ki fajn izgledajo na avtu.
Pa me zanima tisti vra?ji ET. Ena mo?nost je 40, druga pa 50. Plati??a pa 8.0x18. Katera je mo?nost, da mi ni potrebno predelovati ali ?iriti blatnikov (kakor berem, so problem zadnji).
Pa nih?e mi ni dal kak?nega konkretnega razloga kje je razlika med 16 in 18 pal?nimi gumami... Razen vizualnega... Ker 18 res zakon zgledajo...
Hvala za pomo? in nasvete... Pa se opro??am ?e je ?e kje tak?na ali podobna tema
Jaz vem za dirkali??e, ki je mi?ljeno ob avtocesti pri Se?ani. Lokalna skupnost je za, zemlji??a so, investitorji so iz tujine, lokacija izjemna,... Ampak ?upan Davorin Ter?on no?e dati zadnjega ?iga...
Sem pa videl predstavitveni video za stezo in ostalo infrastrukturo... ?e bi ga uresni?ili, lahko Grobnik samo zaprejo ?e...
Pri vseh teh zunanjih predvajalnikih oziroma vmesnikih. Kako mu "predlaga?" kateri vir mora zagnati. ?e ima? priklju?ena tako USB klju?, kot SD kartico, ti bii pa rad iz AUX vhoda nekaj poslu?al.
Sem jim pisal, pa kot ka?e Nemci ne znajo angle?ko, jaz pa nem?ko ne.
Malo sem gledal pa nikjer na radiu ne pi?e, da predvaja mp3. Al sploh obstaja radio z mp3 predvajalnikom za Mazdo 6? Oziroma ali na panelu pi?e da predvaja mp3je
Imam M6, s skoraj vso opremo (razen navigacije in mislim da radia na mp3). face liftano letnik 2007, CD143 karavan, z BOSE ozvo?enjem in radijem na 6 CDjev.
mp3 je bi pa mel, ker se vozim po kakih predelih ko lovi (ali pa tudi ne) samo VAL202.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?ivijo.
Brskam malo naokoli pa ne znam najt pravega podatka o tem, ali mora? imeti na prikolici (750gk) tablico, ki je enaka avtomobilski ali je lahko katerakoli (lastnikova, v kolikor si prikolico izposodi?)?
Hvala za pomo?
M
Povezava za deljenje
Deli na druge strani