mazda6jure 9 Napisano 14. oktober, 2013 MAZDA 6 2004 letnik 2.0 dizel ?rna---GTA maska Napisano 14. oktober, 2013 ker po forumu berem da jo poznate kar dobro, mi zaupajte... ali imam kaj mo?nosti, ?e jo peljem k prodajalcu, kjer ste jo tudi vi kupili....in jaz, pred 3 leti .... NAZAJ ? pls help porinu nekam ta avto .... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazda6jure 9 Napisano 1. oktober, 2013 USB ali iPod vmesnik xCarLink Napisano 1. oktober, 2013 eno pra?anje... men je tud kul tale enotka... 75? mi je tut lepa cena...texta ne poka?e zadeva ali pa? ? ?e eno pitanje...k vidm da je na tem forumu polno enih mojstrov mam mazdo 6, 2004 letnik, bose-cdchanger-woofer blablabla--poznate.... rad bi vtaknil zadaj dodaten sub....sam seveda...kako se ''pr?tekat'' v bose sistem ali kamorkoli ? berem po teh forumih, pa en kup enih razlag, kam se na oja?evalc prklopit, pa mi ni ?e ni? ratalo... morda kdo ve kaj o tem ? hvala ?e vnaprej za odgovore... lp, Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
ker po forumu berem da jo poznate kar dobro, mi zaupajte...
ali imam kaj mo?nosti, ?e jo peljem k prodajalcu, kjer ste jo tudi vi kupili....in jaz, pred 3 leti .... NAZAJ ?
pls help
porinu nekam ta avto ....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani