In kaksno dokazilo bi potem jaz kao mogu pokat vulkanizerju?
Resni prodajalci gum imajo eko takso že v ceni gum,tisti ki pa so bolj pametni jo plačajo za naprej in nazaj ko jih obišče FURS.Po moji pameti ima stroške z prevozom in nakladanjem gum
Imam eno stranko ki je bolj vestna kot ti, olje se menjava na 3000 km.svečke na 5000 km,air box vsakih 5 let,celo notranji plastični blatniki so se menjali preventivno.Roba pa mora bit vse original OE OPEL
Na Hrvaškem je podobna fora, samo oni to prodajo tetjatve privatni firmi, ta pa te lahko sodno terja....
Sem imel tudi z njimi opravka, to je prevzel en odvetnik iz slovenije in mi pošlje račun za 150 eur.20 eur dnevni parking v Opatiji in 130 eur njemu za prevod in pripravo dokumentacije.Ob priliki sem šel na Liburnijo parking jim plačal 20 eur.Potem mi je še eno dvakrat pisal da potrebuje še on njegovih 130 eur ma je prej zastaralo
Pazit se je treba naših južnih sosedov , v Opatiji te čaka redar pred avtom in gleda na uro kdaj ti bo potekel čas parkiranja.Za 5 minut ti bo nabil kazen.
Vse je odvisno od ličarja in kakšno mešalnico barv uporablja,vem pa da si ličarji med sabo te barve mešajo ker so razlike v odtenkih.Jo ni mešalnice ki bi imela vse odtenke
Grawe je za tiste ki nimajo škodnega primera ok, jest ne grem dol z Triglava.1.avgusta je bil tornado 20. avgusta so bili soldi na TRR.Sosedi imajo pa probleme z Grawe in Generali, zdaj pa bomo videli kdo bo koga naj..... Tako je tudi pri avtih - Triglav ima nadomestno vozilo do 8 dni se jim ne mudi - pač kadar bo bo.Generali kličejo čez eno uro kaj je narobe , kdaj bo narejeno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Resni prodajalci gum imajo eko takso že v ceni gum,tisti ki pa so bolj pametni jo plačajo za naprej in nazaj ko jih obišče FURS.Po moji pameti ima stroške z prevozom in nakladanjem gum
Povezava za deljenje
Deli na druge strani