Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pred eno uro je Scr3am napisal:

In kaksno dokazilo bi potem jaz kao mogu pokat vulkanizerju?

Resni prodajalci gum imajo eko takso že v ceni gum,tisti ki pa so bolj pametni jo plačajo za naprej in nazaj  ko jih obišče FURS.Po moji pameti ima stroške z prevozom in nakladanjem gum

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je Janez007 napisal:

Pa prodaja se po približno enaki ceni, kot je bil kupljen 6 let naza

Sigurno je kakšna nabrita prodajalka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
dne 15. 3. 2024 ob 14:44 je godlike napisal:

Na Hrvaškem je podobna fora, samo oni to prodajo tetjatve privatni firmi, ta pa te lahko sodno terja....

Sem imel tudi z njimi opravka, to je  prevzel  en odvetnik iz slovenije in mi pošlje račun za 150 eur.20 eur dnevni parking v Opatiji in 130 eur njemu za prevod in pripravo dokumentacije.Ob priliki sem šel na Liburnijo parking jim plačal 20 eur.Potem mi je še eno dvakrat pisal da potrebuje še on njegovih 130 eur ma je prej zastaralo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Pazit se je treba naših južnih sosedov , v Opatiji te čaka redar pred avtom in gleda na uro kdaj ti bo potekel čas parkiranja.Za 5 minut ti bo nabil kazen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Grawe je za tiste ki nimajo škodnega primera ok, jest ne grem dol z Triglava.1.avgusta je bil tornado 20. avgusta so bili soldi na TRR.Sosedi imajo pa probleme z Grawe in Generali, zdaj pa bomo videli kdo bo koga naj..... Tako je tudi pri avtih - Triglav ima nadomestno vozilo do 8 dni se jim ne mudi - pač kadar bo bo.Generali kličejo  čez eno uro kaj je narobe , kdaj bo narejeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.