pa npr.pri zamenjavi zadnjega branika mi od takrat dalje priteka voda v prtlja?nik,zadnji branik se mi lu??i,
na vratih se pojavlja povr?inska rja itd......sami problemi!
kaj ve kdo kak je to z garancijo na lak ,ki naj bi bila tri leta oni na servisu pa ti re?e kupi si polir pasto pa si zrihtaj,nevem no men se to ne zdi normalno.
kaj pa vi pravite na to?
lp belitiger
to zahtevaj da ti popravijo v garanciji,pri men so vse zrihtali v nulo,sam res ni bilo niti bliz tega
Tole se na dale? NE primerja z x-carlink, ne v kvaliteti zvok in v prakti?nosti, ker pri xcarlink-u vse komande ostanejo na volanu-radiju(menjava komadov, map in ostalo).
Cena se tudi neda primerjat, kvaliteta zvoka pa najprej sprobaj.
Ponujajo mi celo Continental TS 790, ki so ga prvi? predstavili leta 1998 . TS 810 pa al je ni al jo majo pa tisti, ki mislijo da prodajajo zlato ne pa gume - ?koda, ker je res to dobra guma za po mokrem.
jas sem imel te Continental TS 790 pa ti povem da niso tok dobre kok jih hvalijo
Sicer sem pa na?el (v enem izmed prej?nih odgovorov) enega slovenskega lastnika - prodajalca, je pa "problem" da je limuzina (s 4 vrati). Osebno sicer nimam kak?nih te?av ali problemov s tem, vendar pa sem vedno bolj gledal le karavane zaradi 2 let starega otroka (in ?e eden na poti). Rabim namre? plac za vozi?ek. Bom moral pogledat ali je dovolj prostora, da se not zba?e zlo?en vozi?ek - recimo.
dans delal in pomagal nosit gips plate in poslu?te to... tip ma passata, 96 letnik in mu pije 6.2l in z 70l prevozi pribli?no 1200km to pa je var?n avto je pa 1.8 dizl
Poznam primer kolega je kupo golfa pri posredniku (?uko celje) po dveh tednih mu avto zaplenijo na mejinato pregovori z istim posrednikom ker je avto prodal na kar je ponujal drugo vozilo ker za kolega ni bilo spremljivo stop do odvetnika kater po?lje prodajalcu za poravnavo oziroma povra?ilo kupnine, ta dabise izognil to?bi vrne celotni znesek zdej pa on ?aka kako se bo razpletlo z avtom.Avto je druga? bil uvo?en pred ?tirimi leti , tko da predlagam dobrega odvetnika ker AH je ta katera bi morala preveriti vse podatke preden avto prodajo.
jas sem tudi brez karton?ka na mazdi sem naro?il kopijo,za kopijo sporo?i? podatke iz prometnega dovoljenja obvezno ?tevilko potrdila o skladnosti toje ubistvu ?tevilka hom. karton?ka
akumulator ponavadi servis priporo?a katerega vzeti jas osebno mam toplo na prej?nji 323fsem prvi akumulator zamenjal po sedmih letih mogo?e mam sre?o z akumulatorjem
Noben ni rekel da je mazda super avto super avto sploh neobstaja vsi se kvarijo in usi imajo napake.Avto pa? treba redno servisirat in vzdr?evat.?e gres na poobla??eni servis ti tudi akumulator pregledajo.?e ti pa avto neu?ge ni se treba usest na motor lahk pokli?e? taxi al pa se odpelje? z javnim prevozom pa noben nobo vedel kam si ?el in da ti mazda no?e v?gat.Drugi? pa mej rez. akmultor doma za usak slu?aj (hec)
Nerazumem nekaterih ko mu crkne ena lu?ka al pa se akumulator sprazne da je nezadovoljen z avtom.Z mazdami se vozim ?e 12 let mazdo 6 diesel imam ?e pol leta in 120 tiso? prevo?enih kilometrov z avtom nimam nobenih te?av prejsni teden sm naredil servis na 120.000 tiso? km pri poobla??enem serviserju servis stane 750eur z vsemi orginalnimi deli tko da ti pripro?am nakup 6-ke.Veliko zoom zoom
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kupi tako ki ni rjava
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2747555&show=1
Povezava za deljenje
Deli na druge strani