Skoči na vsebino
problemi z karoserijo
Napisano

pa npr.pri zamenjavi zadnjega branika mi od takrat dalje priteka voda v prtlja?nik,zadnji branik se mi lu??i,

na vratih se pojavlja povr?inska rja itd......sami problemi!

kaj ve kdo kak je to z garancijo na lak ,ki naj bi bila tri leta oni na servisu pa ti re?e kupi si polir pasto pa si zrihtaj,nevem no men se to ne zdi normalno.

kaj pa vi pravite na to?

lp belitiger

to zahtevaj da ti popravijo v garanciji,pri men so vse zrihtali v nulo,sam res ni bilo niti bliz tega :angry2:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mp3 USB - XcarlinK
Napisano

Tole se na dale? NE primerja z x-carlink, ne v kvaliteti zvok in v prakti?nosti, ker pri xcarlink-u vse komande ostanejo na volanu-radiju(menjava komadov, map in ostalo).

Cena se tudi neda primerjat, kvaliteta zvoka pa :rispekt: najprej sprobaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Ponujajo mi celo Continental TS 790, ki so ga prvi? predstavili leta 1998 :blink: . TS 810 pa al je ni al jo majo pa tisti, ki mislijo da prodajajo zlato ne pa gume - ?koda, ker je res to dobra guma za po mokrem.

jas sem imel te Continental TS 790 pa ti povem da niso tok dobre kok jih hvalijo <_<

post-688-1225441888_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pomoc pri nakupu Mazda 6 Sportcombi
Napisano

Sicer sem pa na?el (v enem izmed prej?nih odgovorov) enega slovenskega lastnika - prodajalca, je pa "problem" da je limuzina (s 4 vrati). Osebno sicer nimam kak?nih te?av ali problemov s tem, vendar pa sem vedno bolj gledal le karavane zaradi 2 let starega otroka (in ?e eden na poti). Rabim namre? plac za vozi?ek. Bom moral pogledat ali je dovolj prostora, da se not zba?e zlo?en vozi?ek - recimo.

Ali ima morda kdo kak?ne izku?nje s tem?

Hvala zaenkrat!

al pa moja 5 vratna B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

dans delal in pomagal nosit gips plate in poslu?te to... :D tip ma passata, 96 letnik in mu pije 6.2l in z 70l prevozi pribli?no 1200km :blink: to pa je var?n avto :P je pa 1.8 dizl

EDIT: na ?tevcu ma pa ?e 217.000 km

passat nima dizla 1.8 :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vozilo je bilo ukradeno
Napisano

Poznam primer kolega je kupo golfa pri posredniku (?uko celje) po dveh tednih mu avto zaplenijo na mejinato pregovori z istim posrednikom ker je avto prodal na kar je ponujal drugo vozilo ker za kolega ni bilo spremljivo stop do odvetnika kater po?lje prodajalcu za poravnavo oziroma povra?ilo kupnine, ta dabise izognil to?bi vrne celotni znesek zdej pa on ?aka kako se bo razpletlo z avtom.Avto je druga? bil uvo?en pred ?tirimi leti , tko da predlagam dobrega odvetnika ker AH je ta katera bi morala preveriti vse podatke preden avto prodajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Imam nekaj vpra?anj za mazdo 6.
Napisano

1.Ra?unalnik restira? tko da tipko inf dr?i? nekaj sekund.

2.to najbr? ima? senzore gibanja kot je napisal alex

3.gume lahko pumpa? od 2.1-2.8 to ti bo povedal labi

4.nezana?aj se preve? na rezervo nekateri so ?e ostali brez

5.avto servisiram na cosmosu so ?t.1

lp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homolomo
Napisano

jas sem tudi brez karton?ka na mazdi sem naro?il kopijo,za kopijo sporo?i? podatke iz prometnega dovoljenja obvezno ?tevilko potrdila o skladnosti toje ubistvu ?tevilka hom. karton?ka :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup m6
Napisano

akumulator ponavadi servis priporo?a katerega vzeti jas osebno mam toplo na prej?nji 323fsem prvi akumulator zamenjal po sedmih letih mogo?e mam sre?o z akumulatorjem

zaklju?ek mazda samo vidi klju? in v?ge :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup m6
Napisano

Noben ni rekel da je mazda super avto super avto sploh neobstaja vsi se kvarijo in usi imajo napake.Avto pa? treba redno servisirat in vzdr?evat.?e gres na poobla??eni servis ti tudi akumulator pregledajo.?e ti pa avto neu?ge ni se treba usest na motor lahk pokli?e? taxi al pa se odpelje? z javnim prevozom pa noben nobo vedel kam si ?el in da ti mazda no?e v?gat.Drugi? pa mej rez. akmultor doma za usak slu?aj (hec) :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup m6
Napisano

Nerazumem nekaterih ko mu crkne ena lu?ka al pa se akumulator sprazne da je nezadovoljen z avtom.Z mazdami se vozim ?e 12 let mazdo 6 diesel imam ?e pol leta in 120 tiso? prevo?enih kilometrov z avtom nimam nobenih te?av prejsni teden sm naredil servis na 120.000 tiso? km pri poobla??enem serviserju servis stane 750eur z vsemi orginalnimi deli tko da ti pripro?am nakup 6-ke.Veliko zoom zoom :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.