@Grega, izvajal bom avtomobilske storitve, ki bodo "vse na enem mestu" in sicer v smislu, da bom jaz prevzel vozilo stranke (po potrebi ji dal nadomestnega) in ga odpeljal po dolo?enih opravilih (npr. redni servis ali vgradnjo LPG, itd.), izvajalec zadeve bo ?e naprej Pelko ali Acosmos oz. si bo stranka sama izbrala svoj najljub?i servis kam ?eli, da peljem njeno vozilo (npr. za VW in Audi gre lahko na Autodelto ali Porsche Slovenija).
pa si razmi?ljal da bo mogo?e komu twingo oz njemu podobni mlin?ki premalo kot nadomestno vozilo?
samo primer...povpre?na ?tiri?lanska slovenska dru?ina bi rada naredila velik sevis na svojem S-maxu/espacu/sharanu itd... in npr jst vem da se mi basat mulce iz takega avta v twinga pa stol?ke pa nevemkaj ?e vse glih nebi zdelo dvomim da bi se sploh odlo?il za to storitev...pa? sem razvajen in nisem edini kapi??
kaj hitro se lahko zgodi da bo nekomu ta mali avtek premajhen...kak?en ve?ji bo pa prevelik bolj te?ko.
sam bi razmi?ljal o kak?nem manj?em enoprostorcu tipa scenic, picasso itd... se jih dobi ?e poceni pa tudi tisto cestnino in zavarovanje za 1.6 motor bo? ?e samo eno stranko ne izgubi? na ta ra?un dobil noter
ma ne se jebat kak?na vo?nja...?e tudi druga?e vsaj pribli?no podobno vozi? upam da ti ?imprej poberejo izpit.
Takemu mulcu bi verjetno ?e nabolj zaleglo da bi enkrat kakega "pravega" izsilil (tako kot je mazdo 6) in bi mojster lepo zapeljal za njim potem pa ene par vzgojnih okoli pese.
Kr malo dvomim, da lahko pri avtomobilih tako razliko delajo - recimo Tourani Nemcem glih tako crkujejo kot Slovencem tako da ...
crkujejo ?e, ampak razilka je....za WV/audi grupo z zagotovostjo vem da se to?no ve za katero tr?i??e bo avto narejen ?e preden pride iz produkcijske linije...pri njih se ?e iz ?t. ?asije da razbrati podatek za kam je bil narejen, tako da razlike definitivno so.
moja nekdanja GT-jka (323FBG) mi je ?la na koncu 2. cca. 120kmh.
no in ?e bi imel ?e malce kraj?o 2. prestavo bi dosegel 100 ?e prej, na to sem ciljal. Tako lahko dose?ejo proizvajalci bolj?e ?ase do 100km/h brez da bi laj?ali avte itd.
forumskemu vseznalcu se pa najgloblje opravi?ujem za svoje povr?no branje.
aja, star sem pa 12 bom pa kmalu 13 ?e ti je sedaj la?je.
Za 6 sekund ne bi niti trznil - ampak sam ve? kolk je te?ko ?e za 3/4 sekunde zni?at rezultat. Pri 200 konjih bi mrbit lahko, ?e zme?e? ves interier iz avta, zamenja? ?ipe za plasti?ne, da spravi? te?o na re?mo 900kg. To pa pomeni cca 300kg fitnesa glede na original.
Recimo tale model ima cca 1200kg gole te?e v originalu in z originalnimi 170KM rabi dobrih 8,3 sekunde do 100. Prej?nji model ima 120kg manj in kljub 10KM manj je vseeno celo sekundo hitrej?i do 100.
Tud tvoj Clio ima slabih 1100kg te?e in dobrih 180KM pa ga verjetno ne more? spraviti pod 7 sekund? :ne vem: ?e bi mel ?e 20-30KM bi prdobu kolk? Pol sekunde? tri/?etr? kar je ?e dale? do 5,23 kot obljublja prodajalec - se pa strinjam, da je to kljub vsemu zelo dober paket za vsakega, ki bi se rad probal tud v kak?nem time attacku.
ni vse v konjih in te?i, precej se da pridobiti z prestavnimi razmerji
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
LoL, a ?e jo v leru spusti po klancu mu pa ?e gorivo proizvaja
kake mate eni....v ?emu je fora samemu sebi lagat.
na spritmonitor.de majo povpre?no porabo benz mazde cx-5 8,14....kar je zelo lepa poraba za tako te?ek avto....tisto 5,5 pa so pravljice.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani