Ah rekla kazala, imel prvo generacijo mazda 6(6 let) dizel prodal pri 280k brez večjih problemov, imel drugo generacijo mazde 6(7 let) dizel prodal pri 340k brez večjih problemov, sedaj sem na 3 generaciji mazde 6 upam da se obnese kot prejšni dve.
Evo danes DPF odstranjen pri Tunercu. Prvi ob?utki po 200km-avto definitivno bolje in la?je potegne in mislim da tudi bol mirno laufa,o porabi pa ve? pp malo ve? prevo?enih km.
Pozdravljeni mazda?i,odlo?itev je padla dpf gre ven v bli?nji prihodnosti vem da je bilo ?e veliko napisano na to temo ampak vseeno imam par vpra?anj,predvsem va?e izku?nje s servisi ki to opravljajo ker tako na hitro kot sem opazil se cene razlikujejo tudi do 200e(?) torej kam na odstranitev da bo narejeno kot je treba. Lp
Zdravo! Sem novi lastnik mazde6 letnik 2007 2.0 cd 105(143)
Na vas se obra?am z vpra?anjem katero olje predlagate za ma?ino(bli?a se redni servis), ker kot sem seznanjen naj ne bi bilo vsako olje optimalno za ma?ino z DPF filtrom!
Torej zanimajo me znamke olj ki jih uporabljate in priporo?ate!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdravo!
Kaj priporočate od zimskih pnevmatik v dimenziji 225/45/19
Lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani