Ta je še prejšnji teden imel ceno 19.900. Predvidevam, da ni bilo niti enega klica in je spustil ceno. Meni osebno se zdi še vedno predraga - je pa res, da ima zelo malo kilometrov...
To se pa spomnim, sem hotu glih napisat, a ni imel ta ceno še ne dolgo nazaj cca.19k 😁
Hello from Macedonia! (Sorry for writing in English, let’s just say my Slovenian isn’t great, but I can understand almost everything.) I’ve been following this thread for a while and have learned a lot from you all.
Three days ago, I got my Mazda CX-30 140 AT. I immediately took it for a weekend trip to Greece to test it out. So far, I’ve driven about 30% in the city and 70% on the highway, and even after ~400 km, the fuel economy has been surprisingly good.
Just wanted to share some images and let you know I’m happy to answer any questions if you have any.
Kitajski energetski in avtomobilski velikan BYD je napovedal "ultra hiter" sistem polnjenja električnih vozil, za katerega pravijo, da je skoraj tako...
Kot že vsi veste 😄, sem postal ponosni lastnik nove CX-30, Center line, Desi, G140, MT.
V skladu z to spremembo sem sedaj tudi spremenil sliko mojega profila. 😁
Morda še v prihodnje kaj posodobim.
Nakupovalna izkušnja v AH FERK, MB je bilo od začetka do konca pozitivna.
Vem, da ste nekateri grajali to AH, vendar jaz nisem imel težav.
Prijazen prodajelec, strokovno svetovanje, dobil sem vse informacije, dodaten popust, testna vožnja. Koristni nasveti ob predaji avtomobila, vse potrebno za registracijo, ureditev MyMazda aplikacije itd.
Seveda je nemogoče skupaj pogledati 1000 funkcij. To mo sedaj še čaka...
Glede same vožnje..., pa bom lahko povedal več, ko bom naredil več km, sedaj imam cca. 40 km. 😃
LP
Čestitke za nakup, srečno vožnjo, veliko varnih km
pred 20 urami je GregorV napisal:
Še nekaj slikic...
Za lepši petkov popoldan. 🤣
Lepa 👍 Po mnenju mnogih članov foruma tukaj, je to najlepša barva 😊
6-ka, če se bo prodajala še 2 leti bo stara že 10 let. Res zanimivo, da se ne najde kdo, ki bi kupil, pa ugleden prodajalec je ta, nikjer v oglasu sedaj tudi ne piše, da ima nov motor in turbino....
naletel sem na tale avto in semi zdi zanimiv vendar me odbija en detajl.
Nov motor in turbina- julija 2021 pri 72124 prevoženih kilometrov strokovno zamenjan kompleten motor in turbina (garancijsko popravilo na pooblaščenem Mazda servisu)
Nov motor pri 72k km? Ali je to znana hoba za te avte? Zdaj pa me je strah ga gledat it Da se ne bom napalil in kupil potem pa bom imel same težave. Imam BMW in res nisem imel nobenih težav (potrkal na les) in ker bi zdaj menjal ko ima vsaj še nekaj vrednosti bi pa morda vzel Mazdo ampak me je tole kar malo zaštopalo. Mi lahko kdo povej+svetuje kaj več o tem? Pa iskreno, vem da sem na mazda forumu in bodo vsi hvalili mazdo tako da bi rad iskren odgovor
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Si mi že sam odgovoril na moje vprašanje 😛
Povezava za deljenje
Deli na druge strani