Vpra?al bi, ali je mo?no ali ne, da se takole doda kasetar ?
Je res kar sem sli?al, da nekateri modeli avtoradiev lovijo le neparne frekvence(87,89,91...), ker naj bi
bil namenjen le azijskemu in ameri?kemu trgu, ter da so jih zaradi tega menjavali ?
V tale avtoradio lahko dodas kasetar. Na zgornji sliki mas spodi eno crno masko, za njo je prazn prostor, ce dodas kasetar/MD se ti vklopi tisti gumb TAPE/MD za preklop na ta medij. Odprt zgleda pa tkole, poglej slike v tej temi:
Bom pogledu ce kje pise firma, sam ni vidt. Meni lovi od FM frekvenc tudi parne brez problema. Ne vem pa za tiste SW valove - kako preverm, ce se rabs informacijo ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V tale avtoradio lahko dodas kasetar. Na zgornji sliki mas spodi eno crno masko, za njo je prazn prostor, ce dodas kasetar/MD se ti vklopi tisti gumb TAPE/MD za preklop na ta medij. Odprt zgleda pa tkole, poglej slike v tej temi:
http://www.mazda-si.net/index.php?act=ST&f=11&t=9876
Bom pogledu ce kje pise firma, sam ni vidt. Meni lovi od FM frekvenc tudi parne brez problema. Ne vem pa za tiste SW valove - kako preverm, ce se rabs informacijo ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani