Zanima me me ?e pozna kdo mojstra ki bi bil sposoben naredit kaj tak?nega kot je na sliki. Razmi?ljam o tem da bi imel na miati jeklene felge gor ampak xxl po?irjene
evo da se malo po updejtam ka se z vragam dogaja....
evo ubistvu ni? ?aka na drugi teden kjer bo do?ivel premik... zaenkrat potekajo stvari vredu ve?ino delov sem dobil danes , med drugim tut :
Sprednja ?ipa (dokaj ugodno 150e-nova)
Gume 195 45 16 (120e vse 4 dot 2011) vem ja ?e homologo
Lonec Tenzo R (JapStyle oblika) na sre?o brez vseh ?t itd tak da bo z novo plo??ico postal DEKRA Tip 786 (cca 100e vse skupaj s plo??ico)
Odijba? Golf5 (20e)modno ugodno
Delo za odbija? - odli?en posel , naj ostane skrivnost
zaenkrt je to to...
V ponedeljek se za?ne delat na odbija?u vrjetno bo cel teden v Celju avto ampak imam ?e veliko dela z njim ...
Zdj imam eno vpra?anje .... kako se znebit rde?ih ?t na plinih? sicer na?o sm doma par dobrih katalizatorjev , planiram ?e nabavit novo lambdo sondo , nove kable in nove sve?ice ? ?e kak predlog razn tla?enja raznih cunj v izpuh pred tehni?nem
Lep dan vsem mazda?em )
@Roky, ne ?elim se vme?avat v tvojo te?avo in neprijetnosti, kve?jemu ti pomagati v okviru svojih zmo?nosti.
Pri tem mi nikakor ni jasno, ko si se pred parimi dnevi hvalil kako je fajn ob?utek, ko te zaustavi, mu da? homologacijski karton?ek in na njem vse ?tima, potem drugi? da te ustavi le zato, da preveri kater avto je to in koliko mo?i premore.
Iz tega pa kar na lepem izredni tehni?ni? Nekaj v tej zgodbi enostavno ne ?tima, pa pustimo zdaj to.
?e si zadost "faca", podrobno opi?i del poro?ila oz. zapisnika, ki se ti?e nehomologiranih delov na vozilu, pa ti v ponedeljek lahko sporo?im kaj je vne?eno v bazi glede predelav na tem tvojem "vragu", da te niso slu?ajno kje ?ejnega peljali ?ez vodo in navedli nerealnih podatkov, ti pa si pa? v strahu sogla?al z njihovimi ugotovitvami. Lahko mi verjame?, da ti ?elim pomagat in nikakor ne ?kodovat, saj vidim, da si v res zelo neprijetni situaciji.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ima? odgovor na privat sporo?ilo.
.....:::::Red Devil:::::.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani