Skoči na vsebino
Po?irjena jeklena plati??a
Napisano

?ivjo zoom zoom ala ciao! :cheers:

Zanima me me ?e pozna kdo mojstra ki bi bil sposoben naredit kaj tak?nega kot je na sliki. Razmi?ljam o tem da bi imel na miati jeklene felge gor ampak xxl po?irjene :)

Objavljena slika

.....:::::Red Devil:::::.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliester
Napisano

Ima mogo?e kdo kak?no znanje kje bi lahko dobil ve?jo koli?ino poliestra?

Namre? potreboval bi ga vsaj 10kg ali ve?...

se obeta nov projekt :P:P:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

ok eno vpra?anje...

zdj imam doma 2 lonca...

en je tenzo kao JDM ?porten ampak bi mu mogo navarit plo??ico gor oz dat vrezat ?t in firmo (da bi bil kao Dekra)

drugi izpuh pa je original ampak od hyundai cupeja...

zanima me ka je bol? dat gor da neb imel na tehni?nem problemov...

pa? bol mi di?i ta druga opcija, ampak nevem ?e bo ?lo skozi, pa? je original lonc ampak od druzga avta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

Kar se ti?e predelave kak?nega odbija?a, da ti malo improvizira, pokli?i Edota, ki to obvlada; 041 508 794. :D

hvala bom kontaktiro ;)..

me pa res mika ta projekt z predelanimi odbij?i od NB....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

Kaj pa ?e ji da? za foro od NBFL odbija? gor? :P

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=295772

Samo da bi blo brez ?rte med NB in NA...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

to ?e vse lepo in prav , ampak ?e ?e za tega k ga mam ne dobim RESNEGA ?loveka d bi to naredo ...

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7669777

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5024270

http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi...i-oglas-9797170

poklici mogoce bo kaj srece

so pa tudi blizu slovensko italjanske meje kar veliki odpadi tudi miate sem videl... seveda na italijanski strani...

tnx man bom dans kontaktiro tega na hrva?ko....

kar se ti?e teh slovenskih oglasov

zelena nima ni?

siv je pa ?lovek tok nedostopn d adio...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

ja ?elja je po originalih.... zdj ?e nebom mogo dobit bom mogo najdit eno firmo (morm tudi na U style poklicat) k ima vsaj kak?n plug za mx 5 ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx5 - deli
Napisano

Torej vrag je skoraj kon?an, mankata mi samo 2 klju?na dela prednji in zadnji odbija?

torej ?e kdo ve za te dele oz lahko mi nekako dobi po ebayu bo tudi nagrajen ^_^^_^

Zanimajo me predvsem odpadi ?e bi kje bil kak?en tak avto oz kakr?na koli info ....

:ne vem: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX5 NA - Prodaja ali pomo?
Napisano

kar se ti?e plinov na tehni?nih, sm vedo pr?u skoz, ker so vedno prebekslal, da je ?lo skoz :P nebom pa omenu kiri tehni?ni je to :)

sj ve? d sm jz na tapeti men bo sondo porino u izpu?n koletkor sam ?e bo treba me zajebat ;)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ole Ole :D

evo da se malo po updejtam ka se z vragam dogaja....

evo ubistvu ni? ?aka na drugi teden kjer bo do?ivel premik... zaenkrat potekajo stvari vredu ve?ino delov sem dobil danes , med drugim tut :

Sprednja ?ipa (dokaj ugodno 150e-nova)

Gume 195 45 16 (120e vse 4 dot 2011) vem ja ?e homologo :dudek:

Lonec Tenzo R (JapStyle oblika) na sre?o brez vseh ?t itd tak da bo z novo plo??ico postal DEKRA Tip 786 :bravo::bravo: (cca 100e vse skupaj s plo??ico)

Odijba? Golf5 (20e)modno ugodno :bravo::bravo:

Delo za odbija? - odli?en posel , naj ostane skrivnost :D

zaenkrt je to to...

V ponedeljek se za?ne delat na odbija?u vrjetno bo cel teden v Celju avto ampak imam ?e veliko dela z njim ...

Zdj imam eno vpra?anje .... kako se znebit rde?ih ?t na plinih? sicer na?o sm doma par dobrih katalizatorjev , planiram ?e nabavit novo lambdo sondo , nove kable in nove sve?ice ? ?e kak predlog razn tla?enja raznih cunj v izpuh pred tehni?nem :hohoho::hohoho:

Lep dan vsem mazda?em ;))

@Roky, ne ?elim se vme?avat v tvojo te?avo in neprijetnosti, kve?jemu ti pomagati v okviru svojih zmo?nosti. :prstgor:

Pri tem mi nikakor ni jasno, ko si se pred parimi dnevi hvalil kako je fajn ob?utek, ko te :policaj: zaustavi, mu da? homologacijski karton?ek in na njem vse ?tima, potem drugi? da te ustavi le zato, da preveri kater avto je to in koliko mo?i premore. :aaaaa:

Iz tega pa kar na lepem izredni tehni?ni? Nekaj v tej zgodbi enostavno ne ?tima, pa pustimo zdaj to. :unsure:

?e si zadost "faca", podrobno opi?i del poro?ila oz. zapisnika, ki se ti?e nehomologiranih delov na vozilu, pa ti v ponedeljek lahko sporo?im kaj je vne?eno v bazi glede predelav na tem tvojem "vragu", da te niso slu?ajno kje ?ejnega peljali ?ez vodo in navedli nerealnih podatkov, ti pa si pa? v strahu sogla?al z njihovimi ugotovitvami. Lahko mi verjame?, da ti ?elim pomagat in nikakor ne ?kodovat, saj vidim, da si v res zelo neprijetni situaciji. sramezljiv

Okej bom naredil scan vseh papirjev ;)) hvala :cheers::cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Na?emu Hrastni?anu se izpla?a tole pripeljat, pa bo potem ?e nekako ratalo sestavit original in dele prodati;

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mazda...Features=EXPORT

ali pa

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/mazda...Features=EXPORT

pa morm re?t d ma? okus ono prvo bom kr jutr kontaktiro... :) sam je kr dele? gor... :S ona druga je pa vrjetn v bol?i kondiciji k moja ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

o fak, ?e en ko so ga zjebal? :blink: js sm mel vsej sre?o, da mi niso komplet avta zasegl, ampak zakaj 1000? globe? :blink:

ja jz mam to sre?o ne morm met dolgo stvari ki mi je v?e? :) dobr sj avto mam jz doma papirje tut ampak brez tehni?nga nebom dobil tabilc nazaj....

1000e pa

400e zadnje gume

400e nehomologirani deli

200e nevarna vo?nja (al kokr si razlagajo zdrs na mokri cest)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.