Skoči na vsebino
SLU?BENO VOZILO
Napisano

Hmmm, ?udno, pri nas na ?ihtu so razen enega 1.6TDI vsi 2.0 in ?e noben ni crknu pa majo nekateri ?e po 150.000km. :ne vem:

hm zanimivo.Mogo?e jih jaz vidim zato tako veliko ker delam na firmi ?koda,audi,volkswagen vsaki teden pri?lepajo vsaj 2 auta 2.0 tdi za menjavo ?ob...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SLU?BENO VOZILO
Napisano

pubeci vseeno kaj kupite samo ne 2.0tdi ker crkuje kot po teko?em traku. ?obe crknejo pri vsakem.Zadnji? so nam pri?lepali golfa 2.0tdi z uni?eno turbino pri 60.000km. Dale? stran od tega motorja vam re?em raj?i kupim 1.6tdi pa pol nimam stro?kov kot pa 2.0...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Pa ne verjemi besedi brez dokazov!!

?e bo verjel samo na besedo se lahko zgodi tako kot meni kupil sem mazdo 6 od mehanika pa je rekel da je po?lihtal ?isto vse zobati jermen,vodno pumpo,?panar...Se peljem v bosno mi spusti vodna pumpa avto zakuha pokli?em mehanika zakaj v tako kratkem ?asu ker je bilo od menjave tega prevo?enih samo okoli 2000km in je priznal da je montiral rableno menjam vodno ?rpalko na njegove stro?ke...Zdaj pred 1 mesecom presko?i zobati jermen seveda ?panar je popustil in ga vpra?am spet ?e je bil zamenjan in jah spet je moral priznati da je dal starega da ga ni zamenjal...Po?ila je klackalica in spet hvala bogu da se je dalo zmenit popravilo na njegove stro?ke.Na besedo ne verjemi nikomur!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 323f bg
Napisano

hm probajte zmerit kompresijo na vseh cilindrih ?e je na katerem ni ali je slaba pol je lahko tudi dihtunga na glavi ali ventili ko sem bral to sem se spomnil na sodelavcovega cliota ki je za?el naenkrat cukat.Preverimo kompresijo in jo na drgem valju ni bilo.Na sre?o je imel doma ?e enega cliota smo vzeli iz onega glavo dol in jo premontirali zgleda da je bila napaka v ventilih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

znebiu mazde..
Napisano

Vse je osnovano na zlog "?e" :jezicek:

problem je v voznikih, kateri so preve?krat gledali hitre in drzne :ph34r:

jah saj pravim ?e samo nwm kako je lahko lastnik do avta tak?en da avto mrzel tera na 5kkm pa naprej samo da mu v-tec nabija nwm jaz tudi ?e bi imel hondo bi vsaj dokler se motor ne segreje vozil v meji normale.Honda?i pa? tega ne znajo in terajo mrzle pol pa ni ?uda da pije olje pomoje bi ga vsak avto ?e bi ga vozil na tak na?in...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 240tkm
Napisano

je ni ve?

druga?e ima moja biv?a 626 1,8 bencin 300tkm pa na 15tkm ne popije ni? olja :D

jah saj moja tudi nebi samo je enkrat presko?il zobati jermen.Povr?nost prej?njega lastnika ker ni menjal ?panera in verjetno je to ostalo kot posledica da je od tistega ?asa pila malo olja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 240tkm
Napisano

mazdini motorji so res trpe?ni primer moja biu?a mazda 6 1.8 DOHC 90KM 1997 letnik je imela 350000km pa motor ?eu v nulo edino olja je malo pila za kar so krivi obrabljeni tefloni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

ne in ne ?e je res tako ohranjena kot pravi? in da ve? kaj vozi?-kaj ima? potem jo daj popravljat...Moja 6ka je bla totalka ?elni trk v za??itno ogrado pozimi poledica z cca 80km/h oba airbaga spredaj spro?ena in moram ti re?t da motor pri taki hitrosti ni dobil stran ni?.Popravit se pa tudi da vse ?e se le ho?e.Malo smo ?vasali rezali...Kupoval sem pa rabljene dele vse od a-? samo havbo sem kupil novo.?e se ho?e se naredi vse prevozil sem skoraj celo slovenijo zaradi delov eden tu drugi tam itd... in mi ni ?al ?eprav so deli+delo pri?lo 3000eur.Vem da je avto dobro vo?en in ga NE DAM :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin OMV ali Petrol
Napisano

Ma nwm de?ki zakaj va?i avtomobili ne prenesejo dolo?enih goriv da dam za primer moje avtomobile:

Mazda 323 1.3 16V 350kkm tankano vse od petrola,OMW,mol,nikoli ob?util nobene razlike ?e odkar je avto nov avto imam namre? ?e 19 let ker sem pred 19 leti kupil novega...

Mazda 6 2.0D 121KM 200kkm tankano na vseh ?rpalkah tam kje se mii zaljubi in tudi nobene razlike niti da bi motor bil bol glasen ali pa kaj ni opaziti.Zaenkrat z gorivom nisem imel nikoli problemov.Mogo?e pa je v na?ih krajih bencin bol ?ist bolje vzdr?evani rezervarji...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.