Skoči na vsebino
Mazda 6 nakup
Napisano

iceman22 in ZMAJ najlep?a hvala za odgovore..me veseli, da imam ?e ve? podatkov o teh avtih..torej na?eloma ?e ima ta model avta verigo nimam bit naslednjih 200 tiso? kaj v skrbeh, da bi mi "vtrgalo" v motorju :ouje:

iceman22 kaj proda? ti slu?ajno svoje 19-ke?? :D

Malo pobrskaj po forumu, se mi zdi da je ?e blo nekje govora o tem novem 2.5 motorju in avtu na sploh. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zadnji tank sn mel 10+ na sto, samo skoraj 90% mesto. Prej?nji je bil pa 8,7, malo manj mesta :blush: Zaj ?e bi to bil moj edini avto bi mogo?e razmislil o plinu, kot zmaj, ampak zaenkrat ?e premalo km delam z mazdico da bi se tak poseg spla?al. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

?e moram delat veliki servis ga nebom niti kupil :) jutri izvem :)

Eni to naredijo ?e iz preventive ob nakupu rabljenega avta (jaz sem naredo malega, ne vlkega servisa ker mam bencinca ki ma res ketno), pa ?e je bil delan ali ne :vesel: Mogo?e pa niti ni tak slab primerek, razmisli ker je res lep na pogled.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

znebiu mazde..
Napisano

Seos fantje...znebiu sem se mazde 4200euro dobo zanjo...ampak da vam povem ostajam se vedno na japoncu ki se imenuje HONDAA CIVIC 1.6i sport letnik 2005....vnulo ohranjena-......jutri sledijo slike<:)

Kaj pa je biu problem da si se je mogu "znebit"?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Ne sekiraj se tolko za lastnika in ?e govori resnico, itd... Kot je ?e nekdo omenil, pelji ga na temeljit pregled pa naj ti ga u nulo preverijo, pol si izra?unaj kolk bi blo treba ?e vlo?it da bo vse ok. ?e je vlo?ek zanemarljiv se ti spla?a vzet tretjega, ker lahko da ti bo pol ?al po njem. Avto z ve? opreme je super vozit, verjemi. Popravilo rje: jaz sem dal za oba praga in vso rjo pri spodnjih robovih vrat 260 eur. Za blatnike nebi vedel, ker so tud pri moji bli popravljeni v garanciji. ?e enkrat, ko ?mergla realne kilometre pri tolk starem avtu, dodobra ga preveri iz tehni?nega vidika, nekaj malega vlo?i in ma? super avtek, je pa res da je dobro mogo?e pri mehaniku preverit kateri so bili klju?ni problemi pri teh letnikih dizela?ov, da ti te klju?ne to?ke preveri.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervni deli za mazdo 6
Napisano

Tri?etrt ure pa si iz Maribora v Izlakah,ma pa en tip v Celju dele za tvojo mazdo,tudi jaz sem bil pri njem, ko sem hodil po injektor,pa ?e cene ima solidne.

Ni problem razdalja, ampak je problem ker delam nonstop in ma ?e zaprto ko sem jaz z ?ihtom gotov <_< Sicer pa je ?e dogovorjeno, dobim dans ali jutri po po?ti od foruma?a, super ste :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rezervni deli za mazdo 6
Napisano

Ker je lih prava tema bi kr tu vpra?al. Jaz pa i??em sen?nik voznikove strani za mazdo 6 02/07? En avtoodpad v Izlakah ga ima in ho?e met 20 eur. Je mogo?e kdo iz foruma blizu Izlak doma, ki bi ga hotu za mene tam dvignit in po po?ti poslat? ?e je kdo za akcijo mu dam ?e par ??? za uslugo zraven :) Lahko tudi naprej naka?em na trr, ?e je kaki interesent :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.5i Gta 2008
Napisano

Avto se nahaja v Mariboru ja, videl v ?ivo zadnji? ko sem bil pri vulkotu :) Od zunaj zgleda raketa, od znotraj pa nisem gledal, saj prodajalec ?e leti proti tebi ko samo prek ograje gleda? vozilo :ouje: Spla?a se ti it pogledat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.