Z mojo 136gt je pa verjetno kaj narobe,4 v avtu pa preko 230,?e bi jo ti??al bi ?la ?e ve? al pa je ?tevec fu?.Samo pri tej hitrosti ti ne pomaga niti BOSE,ker ?umi v avtu kot sam vrag pa ?e motor sem mislil, da bo razneslo.
Ker je lih prava tema bi kr tu vpra?al. Jaz pa i??em sen?nik voznikove strani za mazdo 6 02/07? En avtoodpad v Izlakah ga ima in ho?e met 20 eur. Je mogo?e kdo iz foruma blizu Izlak doma, ki bi ga hotu za mene tam dvignit in po po?ti poslat? ?e je kdo za akcijo mu dam ?e par ??? za uslugo zraven Lahko tudi naprej naka?em na trr, ?e je kaki interesent
Tri?etrt ure pa si iz Maribora v Izlakah,ma pa en tip v Celju dele za tvojo mazdo,tudi jaz sem bil pri njem, ko sem hodil po injektor,pa ?e cene ima solidne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z mojo 136gt je pa verjetno kaj narobe,4 v avtu pa preko 230,?e bi jo ti??al bi ?la ?e ve? al pa je ?tevec fu?.Samo pri tej hitrosti ti ne pomaga niti BOSE,ker ?umi v avtu kot sam vrag pa ?e motor sem mislil, da bo razneslo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani