Zanima me ?e kak?na je razlika pri porabi goriva med mazdo 6 88 kw bencin in 103 ali 95 kw diezel??
?e je poraba bencinarja vi?ja za 2l/100 km, me pride cca 450Eur/l etno dra?ja glede na moje prevo?ene kilometre (15.000 km letno). Prosim ?e za va?a mnenja oziroma razliko dejanske porabe diezel- bencin??
Prav tako me zanima kak?na je razlika v ceni osnovnega servisa?
Naj ?e pripomnim, da imam dnevno do slu?be cca. 10 km, ali je to racionalno za dizl motor? se motor dovolje segreje? Zanima me ?e kak?ne je letna razlika- cenovno pri samem servisu med dizlom in bencinarjem, registracija in vzdr?evanje?
zanima me ali bi sle na novo mazdo 6 gume dimenzije 235/60/18,original so 225/40/18.ker sem najdu ene take zimske ugodno,ker ne mislim nove letos kupovat..hvala za odgovor.
sej nevem ce ta tema pase tukaj..
lp..
Tkih gum ne devaj na avto ker nima? homoligirane, lahko pla?a? kazen in plus tega, ?e se kdo zaleti vate ne dobi? ni? povrnjeno od zavarovalnice.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanima me ?e kak?na je razlika pri porabi goriva med mazdo 6 88 kw bencin in 103 ali 95 kw diezel??
?e je poraba bencinarja vi?ja za 2l/100 km, me pride cca 450Eur/l etno dra?ja glede na moje prevo?ene kilometre (15.000 km letno). Prosim ?e za va?a mnenja oziroma razliko dejanske porabe diezel- bencin??
Prav tako me zanima kak?na je razlika v ceni osnovnega servisa?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani