Skoči na vsebino
Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Zanima me ?e kak?na je razlika pri porabi goriva med mazdo 6 88 kw bencin in 103 ali 95 kw diezel??

?e je poraba bencinarja vi?ja za 2l/100 km, me pride cca 450Eur/l etno dra?ja glede na moje prevo?ene kilometre (15.000 km letno). Prosim ?e za va?a mnenja oziroma razliko dejanske porabe diezel- bencin??

Prav tako me zanima kak?na je razlika v ceni osnovnega servisa?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Naj ?e pripomnim, da imam dnevno do slu?be cca. 10 km, ali je to racionalno za dizl motor? se motor dovolje segreje? Zanima me ?e kak?ne je letna razlika- cenovno pri samem servisu med dizlom in bencinarjem, registracija in vzdr?evanje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri nakupu mazde 6
Napisano

Pozdravljeni,

Namen imam kupiti mazdo 6 od 2009 letnik naprej, letno prevozim od 15.000 do 17.000 km.

Kaj mi priporo?ate bencin ali dizl motor glede na ceno samega servisiranja vozila, vzdr?evanja, registracije, zavarovanja in same porabe goriva?

Dobrodo?el vsak pameten nasvet,

Hvala,

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

eno vprasanje
Napisano

zanima me ali bi sle na novo mazdo 6 gume dimenzije 235/60/18,original so 225/40/18.ker sem najdu ene take zimske ugodno,ker ne mislim nove letos kupovat..hvala za odgovor.

sej nevem ce ta tema pase tukaj..

lp..

Tkih gum ne devaj na avto ker nima? homoligirane, lahko pla?a? kazen in plus tega, ?e se kdo zaleti vate ne dobi? ni? povrnjeno od zavarovalnice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Barvanje ro?ajev Hyundai coupe
Napisano

Zanima me ?e ?e ima kdo izku?nje z barvanjem ro?ajev, prebarval bi jih rad na srebrnem coupeju seveda na srebrno barvo.(primarna barva je ?rna)

Je pa problem ker ima tesnilo oziroma gumico okrog ro?aja, ?e bi se to tesnilo pobarvalo bi seveda barva odstopla ?ez nekaj ?asa.

Ima kdo kak?no idejo oziroma je ?e preizku?ena glede tega problema?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Imam ?e eno vpra?anje glede tehle tablet...

Kako so pa kaj za motor tablete??

Mislite da vredu vplivajo na motor?? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ka mi lahk da? mogo? link, kje potegnit ta katalog dol??

linka ni saj mora? katalog prenest na pc

kdaj so pa bile kon?ne realno napisane? po tem takem bi moja ex. mx3 morala it 180km/h, jaz pa sem jo dobil po ?tevcu 208km/h, po gpsu 201km/h +-3kmh

Ja pa tut poraba, ?e lepo vozi? zna bit manj?a...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

A mi lahk da kdo link do tegale Slovenskega avtomobilskega kataloga ???

Sam kon?ne hitrosti pa niso realno napisane...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo zdele prvi izmerjen tank z mxko! 11.1, kar pomen 33.8 l, za 307 kmjev! <_<

Loh bi blo mn, loh pa tut ve?! :P

Res pa je da zdele jo ?e raznorazni kolegi vozjo (kvazi testne vo?nje), ki ne ?parajo z desno nogo! :ne vem:

Bomo vidl kako naprej! :bravo:

SAS!

Ko zdej ma? mx 3???

AL ka??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sklopka mx5
Napisano

kok pa gre kaj tega olja normalno?? k mam obcutek da je mal lajtenga preparena pa da mi prav lepo oljcka spusa??

kolk bi prsla zamenjava? :ne vem:

Ko misli? na zamenjavo latnge, al ka?

Eh to ni drag, tam 4k- maximum :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.