Uf ja, klanc je biv pa kr orng, sam se je pa tut opazlo, da s 205/50/15 avto ni lih preve? posko?n, sploh glede na 175/70/13!
Najprej niti po bregu ni hotu preko 180, pol se je pa odprlo, no ko je pa blo cca 205 na ?tevcu, smo mogl pa bremzat za izvoz Postojna, da nismo odnesl cestninske rampe!
Je pa sicer ?ou ?rn vouk po ravnem z orig. gumam tm ene 195 cca.! Kar ni slabo za 84 KM 16 let starga 1.6i stroja!
kar lepo ja ni kaj rect!!!
sam mal se bo treba umirit da nebote res kako cestnisko slovencem odnesl!!
Kokr jz poznam tvoje aktualne diske, se jih niti ne spla?a ve? drejat, ker po nekem sklepanju, ne morjo met kej prov dost ve? "mesa", tko da raj? nove, ker teli znajo bit ?e precej tanki, sploh pa na bremzah ni fajn ?parat! :ne vem:
ne mesa je se velik nc bat ko mam druge diske sam se negrejo gor ampak za zimo bi pa rad postimu!!!
ke tocen pa je to pa lkok prblizen uzame ker kar sem do sedaj se pozanimu je vse skor isto sraje al pa se mal drazi ko ce navadne od brembota in tio nove uzamem!!!
Se prav mam u Fermiju orng popust, pa kolega Sishi ma neke noore popuste, mam pa tut kolega u Kamnku k tut sam proizvaja plo??ice in pa uva?a neko robo!
Mo?no d se njegov odgovor nana?a na takratno serijo - BG in ne na stanje leta 3035 kaj bodo mel keri avti!
tako je!!!!
sm sam zarad tega prasu ker mam u namenu dat to stvar noter pol pa takole se swedaj ne vem zakaj ga nima al ni placa al je kak druga politicna tezava ...
mene pa zanima stvar glede sprednjega zgornjega struta se pravi tega ki pride nad masino in me zanima zaradi katerega razloga ga mazda 323f GT bg genracije nima ali je samo moja nekaj posebnega in je brez???
pa ce kdo ve zakaj ga ni al ni dovolj placa med motorjem pa masino da ne gre vmes ali je kaka tretja stvar umes???
Men je pa neki najbolga kr se ti loh zgodi k kupuj? gajbo d ti nekdo po resnic pove kva je biv z njim problem, itak gnojem se pa hitr pol trojno povrne!
tako je no saj ta oglas k sm ga prlimu je biv tako ze najmanj 100x spremenjen je blo tud to ze napisan da ni bla poskodovana prsla je pa u slo u 2 kombijih pa u 1000 delih!!!
Telmu vozu se pa cena pooo?asi manj?a, no bomo vidl kak?na bo ?ez neki cajta, sploh mi je smeh 2. lastnik ko pi?e, ?e posebi kdor vsaj malo pozna zgodovino tega avta, med drugim ga je pred par leti hotu kolega RedWind kupit, pa je biv ?e tkt 1001. lastnik un k je prodaju, pa voz je biv razyeban u 3 lepe! :ne vem:
no no pa ne tako govort o tem vozu ta pa res se ni bil nikoli poskodovan kaj a ga ne vidis da je kot nov lih iz salona prpelan sam nevem zakaj je biv vec pri licatrjih kot na cesti!!!!
ni kaj eni majo domislijo pa jim idej zmanka pri prodaji njihovih karjol pa je treba mal lazi napisat!
bom jaz tudi kaj takega napisu ce se bom kdaj kerga voza hotu losat na lep nacin...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mene pa zanima kolko ima ta avtek kaj porabe in kakoj z uzdrzljivostjo motorja???
hvala
lp Klemen
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani