Tuljave tud niso tak stro?ek ?e ?e crknejo. Osebno se mi FL zdi bolj?i nakup ?e sklepam samo iz oglasa, sploh ?e ?e malo zbije? ceno. Bolj?a notranjost (predvsem sede?i - v PFL so res bedni in volan), lu?i imajo ?e le?o tko da svetijo bolj?e, manj prevo?enih km. Preveri ?e ?e je bil ?e opravljen veliki servis - menjan jermen in vodna ?rpalka. Tiste nalepke se ?e odstrani, dokler ni zri?otana s kak?nimi aftermarket lu?mi in odbija?i se nima? kaj bati. Res pa preveri streho in pleh ?e je kaj rje, mogo?e ?e zavore da niso zaribani batki na ?eljustih sam to se ?e te?je opazi.
Rumena je dobra da si opazen da te ne zgazi kak Q7 ko se vklju?uje na cesto.
The easiest way would be to obtain a classic car certificate (from SVAMZ or SVS: http://www.zveza-svs.si/component/content/article/172.html), you should be exempt from paying any DMV import tax since the cars are oldtimers but not sure about VAT. Should also be a bit easier on homologation. If you manage to get an oldtimer certificate you also get a 90% discount on car insurance.
To get a certificate you make an appointment with SVAMZ or SVS and then someone comes and checks the car if it meets their standards. Might be a problem if you made a lot of modifications like turbo conversion, straight pipe, etc. You could make it original again for the inspection and then install everything back again as the certificate is valid for 5 years.
Mnja, ni glih neki izbire trenutno. Drugje jim cena pade ?ez jesen in zimo, sam pri nas je obratno zgleda da je bla ?ez poletje ve?ja izbira in ni?je cene se mi zdi.
Ta jo ma ?e dolgo, menjana je bla sklopka, pozimi nevo?en (se mi zdi), nima hardtopa pa opreme skor n?. Probi se ?e mal zglihat za tisto 2004 k je v oglasih.
S kakimi kuriskimi slu?bami bo te?ko ker se hitro razbije, v UK no?ejo po?iljat niti iz enga konca dr?ave na drugega ker se vedno kej razsuje.
Men je ta prodajalc reku da lahko zrihta hardtop od nekoga iz Velenja ?e bi vzel pri njemu MX5 (se mi zdi da Baby Viper pozna tega ki jo je kasneje kupil sam ne vem ?e je hardtop vzel zraven tko da mo?no da je ?e kr v Velenju) http://www.avto.net/batt/
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Debetna visa deluje isto kot te predpla?ni?ke (ne more? porabit ve? kot je gor) s tem da naka?e? gor normalno in brez oderu?kih obresti.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani