Skoči na vsebino
Mazda CX-5
Napisano

Tuki je en ful fajn testek mazde CX-5.

V?e? mi je to, da je mazda imela to?no toliko veliko porabo, kot jo je deklarirala mazda. (Ponavadi te tovarni?ke ?tevilke niso prave in so bistveno ve?je v realnosti)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BMW 3 vs. Audi A4 vs. Mazda 6 vs. VW Passat
Napisano

Aja... pa ?e ena ugotovitev... vsi moji nadaljni avti so avtomatiki... sploh ne vem zakaj smo evropejci tolk za cajtom pa ?e vedno heblamo s temi ro?nimi prestavami?.. zato da pri?paramo 0,1l na 100 km?

Mislim, da so tukaj v Sloveniji ?e vedno mi?ljenja, da se avtomatiki ful kvarijo, in potem jih je strah popravila. Je pa res, da sem imel kolega k mu je na 140k, Audi A4, ?el automatski menjalnik (popravilo cca. 4000e), nakonc sem zvedel, da prej?nji lastnik ni redno menju olja, in nevem kaj ?e vse...

Vglavnem avtomatik je zakon!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

Zadnji? sem se ?el malo v makomo v celju pozanimat, im mi pravi prodajalec, da za cX-5 pobirajo naro?ila ?e za maj naslednje leto... pravi gu?va je velika, dobro se prodaja model..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3 izku?nje in info o prtlja?niku
Napisano

ti priporocam plin prjatu :) clani kluba majo ugodnosti :prstgor:

Hmm, sej sm ?e razmi?ljal o tem ampak potem sem pa bral malo na forumu in je ful nekih okvar bilo pa vzdr?evanj ipd. (z sistemom plina seveda), v to se pa nebi spu??al rad.

Ima kdo kak?ne izku?nje ?e z tem? Kje bi bilo najceneje vgraditi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 3 izku?nje in info o prtlja?niku
Napisano

Sam imam mazdo 3, 1.6i bencinar, zdaj bo ?e eno leto odkar sem jo kupil. Z avtom sem zelo zadovoljen, kar se ti?e kvalitete vo?nje, dinamika, menjalnik je zelo pohvalno.. Pri porabi je pa takole, kakor jo bo? vozil toliko bo pila. ?e ma? te?ko nogo ti zna po mestu tudi do 8,5-9L. Jaz ob normalni vo?nji, brez naglih ?tartov, ob ?im manj?em ustavljanju in speljevanju v mestu naredim od 7,5-8L. Po avtocesti, 120-130kmH, tam 6,5-6,8L.. Po regionalnih poteh, ?ez vasi in izven 70-90kmH.. pa tudi do 5,5L spravim porabo.

Sem zadovoljen z avtom, lahko bi bila mogo?e malo manj?a poraba, ampak pretehta to dober ob?utek pri vo?nji in pa kvaliteta.

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.